Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΕπίσκεψη του Δημάρχου Σητείας στο Paros Jet. “Το λιμάνι της Σητείας θα αποτελέσει κόμβο την επόμενη πενταετία”

Το Paros Jet επιστέφθηκε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης τηρώντας τους κανόνες Σητειακής φιλοξενίας και μεταφέροντας στον πλοίαρχο και σε ολόκληρο το πλήρωμα του ταχύπλοου τις ευχές του για καλά ταξίδια. Τον Δήμαρχο Σητείας συνόδευσαν ο λιμενάρχης  κ Γιάννης Ψαράκης και ο Κεντρικός Πράκτορας της Sea Jet στο Λασίθι κ Νίκος Ορφανουδάκης. Ο κ Ζερβάκης συμβολικά παρέδωσε στον πλοίαρχο κ Γιώργος Συρίγος εξαιρετικά Σητειακά προϊόντα εκφράζοντας το καλωσόρισμα του στο φιλόξενο λιμάνι της Σητείας....
Stavroula25. May 2021

Το Paros Jet επιστέφθηκε ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης τηρώντας τους κανόνες Σητειακής φιλοξενίας και μεταφέροντας στον πλοίαρχο και σε ολόκληρο το πλήρωμα του ταχύπλοου τις ευχές του για καλά ταξίδια.

Τον Δήμαρχο Σητείας συνόδευσαν ο λιμενάρχης  κ Γιάννης Ψαράκης και ο Κεντρικός Πράκτορας της Sea Jet στο Λασίθι κ Νίκος Ορφανουδάκης.

Ο κ Ζερβάκης συμβολικά παρέδωσε στον πλοίαρχο κ Γιώργος Συρίγος εξαιρετικά Σητειακά προϊόντα εκφράζοντας το καλωσόρισμα του στο φιλόξενο λιμάνι της Σητείας.

“Η σύνδεση της Σητείας με τα γειτονικά νησιά δημιουργεί εξωστρέφεια, ανταλλαγές και οικονομικές συνέργειες και θα δώσει την προσδοκούμενη ωφέλεια για την περιοχή.

Το λιμάνι της Σητείας έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και προσδοκούμε την επόμενη πενταετία να αποτελέσει κόμβο και συνδετικό κρίκο της Σητείας με τις άλλες περιοχές” υπογράμμισε με δηλώση του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456