Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΠολύ δυνατό ξεκίνημα για τους Ποταγωνιστές αυτή την Κυριακή

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τους νικητές του Κυνήγιού του Κρυμμένου Θησαυρού με τον Καλλωπισμό του Γηπέδου Σητείας αυτή την Κυριακή. Οι Ποταγωνιστές  μας καλούν να συμμετέχουμε σε μια εθελοντική δράση  στο σημαντικότερο σημείο αθλητικής δραστηριότητας της πόλης δίνοντας το σύνθημα της επιστροφή του εθελοντισμού μετά τη “χειμερία νάρκη” των συνεχόμενων Lockdown. Μας ξεσηκώνουν όπως πάντα με τον δικό τους τρόπο… “Νιώθετε να σκουριάσατε; Τα συνεχόμενα Lockdown έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην εθελοντική σας...
Stavroula25. May 2021
Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τους νικητές του Κυνήγιού του Κρυμμένου Θησαυρού με τον Καλλωπισμό του Γηπέδου Σητείας αυτή την Κυριακή.
Οι Ποταγωνιστές  μας καλούν να συμμετέχουμε σε μια εθελοντική δράση  στο σημαντικότερο σημείο αθλητικής δραστηριότητας της πόλης δίνοντας το σύνθημα της επιστροφή του εθελοντισμού μετά τη “χειμερία νάρκη” των συνεχόμενων Lockdown.
Μας ξεσηκώνουν όπως πάντα με τον δικό τους τρόπο…
“Νιώθετε να σκουριάσατε;
Τα συνεχόμενα Lockdown έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην εθελοντική σας συνείδηση ;
Οι Ποταγωνιστές σας βγάζουν από τη δύσκολη αυτή θέση δίνοντας σας τη δυνατότητα για Εθελοντική Δράση….
Την Κυριακή 30/05/2021 στις 09.30 σηκωθείτε από ντιβάνια καναπέδες , πάρτε το take away καφεδάκι σας , βγάλτε από τις αποθήκες σας τα ρολά και τα πινέλα σας και ανηφορίστε στο Γηπεδό της πόλης για να καλλωπίσουμε – ομορφύνουμε το μαζικότερο αθλητικό χώρο της πόλης μας.
Και δεν θα χάσετε… ( Ξέρετε εσείς… Για το χειμώνα…)”

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456