Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΆμεσα η τοποθέτηση ιατρού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού στο αεροδρόμιο Σητείας

Το αεροδρόμιο Σητείας επιστέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης προκειμένου να έχει μια συνολική εικόνα των θεμάτων που απασχολούν την υπηρεσία. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τη λειτουργία του αεροδρομίου, τις προοπτικές που υπάρχουν καθώς θέματα της καθημερινότητας. Ο αερολιμενάρχης Σητείας κ Δημήτρης Βερίγος έκανε εκτενή ενημέρωση στον κ Ζερβάκη και επικεντρώθηκε στην άμεση προτεραιότητα που θα πρέπει να δοθεί στην τοποθέτηση ιατρού παράλληλα με την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών...
Stavroula26. May 2021

Το αεροδρόμιο Σητείας επιστέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης προκειμένου να έχει μια συνολική εικόνα των θεμάτων που απασχολούν την υπηρεσία.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τη λειτουργία του αεροδρομίου, τις προοπτικές που υπάρχουν καθώς θέματα της καθημερινότητας.

Ο αερολιμενάρχης Σητείας κ Δημήτρης Βερίγος έκανε εκτενή ενημέρωση στον κ Ζερβάκη και επικεντρώθηκε στην άμεση προτεραιότητα που θα πρέπει να δοθεί στην τοποθέτηση ιατρού παράλληλα με την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή προκειμένου λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών να εφαρμόζονται τα πρωτόκολλα και να μπορούν να γίνονται απρόσκοπτα ιδιωτικές πτήσεις για τις οποίες υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον.

” Μετά από συνεννόηση με τη 7 ΥΠΕ και την κα Μπορμπουδάκη θα προχωρήσει άμεσα η στελέχωση του αεροδρομίου με έναν ιατρό και τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για να εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στις αφίξεις και αναχωρήσεις του αεροδρομίου αφού όπως μας διαβεβαίωσε ο αερολιμενάρχης υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ιδιωτικές πτήσεις. Με την βοήθεια της ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σητείας και του προέδρου της κ Σολιδάκη έχει προχωρήσει το θέμα του ιατρού εθελοντικά συνεπικουρούμενη και από τον Ιατρικό Σύλλογο Σητείας ” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

“Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν προβλήματα καθημερινότητας τα οποία φροντίζουμε να τα λύνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Δήμαρχος είναι γνώστης των θεμάτων που μας απασχολούν και με καλή συνεργασία θα δοθούν λύσεις. Υπάρχουν καλές προοπτικές για το αεροδρομιο της Σητείας και με την λήξη της πανδημίας πιστεύουμε να  επιστρέψουμε στην κανονική λειτουργία του αεροδρομίου μας” δήλωσε μετά τη συνάντηση στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο αερολιμενάρχης κ Δημήτρης Βερίγος.

Στην ερώτηση για το θέμα που ετέθη από την αντιπολίτευση και συγκεκραμένα από τον κ Θοδωρή Πατεράκη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας και αφορούσε την νομική υπόσταση του αεροδρομίου ο Δήμαρχος  Σητείας απάντησε ότι ” Υπάρχουν θέματα καθημερινότητας στο αεροδρόμιο Σητείας όμως δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης της νομικής υπόστασης του αεροδρομίου. Θα πρέπει όλοι να συνδράμουμε και να υποστηρίξουμε με νύχια και με δόντια τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει το αεροδρομιο Σητείας να κεφαλαιοποιήσει την αξία του και να προσδώσει το όφελος που μπορεί όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη “.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456