Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαMηνυτήρια αναφορά στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την ΕΑΣ Σητείας

H ΕΑΣ Σητείας σε σxετικο δελτίο τύπου αναφέρει: Μετά από την μηνυτήρια αναφορά στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώσαμε σχετικά και την Επιτροπή Διαφάνειας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Στις 25 Μαίου 2021 δημοσιεύτηκε η παρακάτω Ανακοίνωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ:   «Ανακοίνωση σχετικά με ΜΗΝΥΜΑ (SMS) ”OSDE-2021” Δημοσιεύθηκε : 25 Μαΐου 2021 Ενημερώνονται οι παραγωγοί της Περιφέρειας Κρήτης, στους οποίους έχουν αποσταλεί sms στα κινητά τους τηλέφωνα από, Αποστολέα «OSDE-2021» με το εξής κείμενο “Προσοχή! Οι Ενώσεις Σητείας και Ιεράπετρας δεν...
Stavroula26. May 2021
ΕΑΣ-σητειασ

H ΕΑΣ Σητείας σε σxετικο δελτίο τύπου αναφέρει:

Μετά από την μηνυτήρια αναφορά στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώσαμε σχετικά και την Επιτροπή Διαφάνειας του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στις 25 Μαίου 2021 δημοσιεύτηκε η παρακάτω Ανακοίνωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ:

 

«Ανακοίνωση σχετικά με ΜΗΝΥΜΑ (SMS) ”OSDE-2021”

Δημοσιεύθηκε : 25 Μαΐου 2021

Ενημερώνονται οι παραγωγοί της Περιφέρειας Κρήτης, στους οποίους έχουν αποσταλεί sms στα κινητά τους τηλέφωνα από, Αποστολέα «OSDE-2021» με το εξής κείμενο “Προσοχή! Οι Ενώσεις Σητείας και Ιεράπετρας δεν είναι πιστοποιημένες για την επιδότηση. Εμπιστευτείτε τους πιστοποιημένους φορείς.”, ότι το μήνυμα αυτό δεν προέρχεται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ  και τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με την υποβολή των αιτήσεων 2021 εφόσον αποτείνονται σε ΚΥΔ πιστοποιημένα που είναι αναρτημένα στον ιστότοπο του ΟΠΕΚΕΠΕ, στον σύνδεσμο:ΛΙΣΤΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΚΥΔ 2020-2021»

 

Δεσμευόμαστε επίσης ότι θα κοινοποιήσουμε το όνομα του αποστολέα όταν αυτό ταυτοποιηθεί και θα ακολουθήσει η νομική διαδικασία από την Ένωση, για την δικαίωση όλων των παραγωγών.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456