Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΣε κλίμα αισιοδοξίας η έναρξη της τουριστικής σεζόν στο Μακρύ Γιαλό. Και Ρώσοι φέτος στην περιοχή

Παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου και του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Τοπλού, Πανοσιολ. Αρχιμ. Αμβρόσιου Σκαρβέλη πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της τουριστικής περιόδου, στο Villea Village στον Μακρύ Γιαλό. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων, Διαμερισμάτων Μακρύ Γιαλού κ  Νίκος Τζιρβελάκης θέλοντας να δώσει το στίγμα για την φετινή τουριστική περίοδο υπογράμμισε ότι η χρονιά θα ξεκινήσει με “χαμηλές πτήσεις” όπως χαρακτηριστικά λέει “όμως στην συνέχεια η άνοδος...
Stavroula29. May 2021

Παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου και του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Τοπλού, Πανοσιολ. Αρχιμ. Αμβρόσιου Σκαρβέλη πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την έναρξη της τουριστικής περιόδου, στο Villea Village στον Μακρύ Γιαλό.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων, Διαμερισμάτων Μακρύ Γιαλού κ  Νίκος Τζιρβελάκης θέλοντας να δώσει το στίγμα για την φετινή τουριστική περίοδο υπογράμμισε ότι η χρονιά θα ξεκινήσει με “χαμηλές πτήσεις” όπως χαρακτηριστικά λέει “όμως στην συνέχεια η άνοδος θα είναι σημαντική κάτι που θα οδηγήσει την φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη”.

“Τα ξενοδοχεια στην πλειοψηφία τους θα κινηθούν με κρατήσεις της τελευταίας στιγμής ενώ εκτός από τους Γάλλους και τους Γερμανούς για τους οποίους η περιοχή του Μακρύ Γιαλού είναι ένας σταθερός προορισμός, φέτος για πρώτη χρονιά αναμένουμε την άφιξη Ρώσων. Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των επισκεπτών και από την υπόλοιπη Κρήτη αλλά και την Αθήνα, κάτι το οποίο είναι ήδη αισθητό όχι μόνο στα καταλύματα αλλά και στην κίνηση που παρουσιάζουν τα καταστήματα εστίασης” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Τζιρβελάκης.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456