Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΣε κλίμα σύμπνοιας αλλαγή σελίδας για το Ναυτικό Όμιλο Σητείας

Σε κλίμα σύμπνοιας η αλλαγή σελίδας, σήμερα μετά και την εκλογική διαδικασία, για το Ναυτικό Όμιλο Σητείας. Ένα από τα πιο δραστήρια αθλητικά κύτταρα της πόλης μας πάει ένα βήμα παραπέρα ανοίγοντας το προφίλ του ακόμα πιο πολύ προς την κοινωνία της Σητείας και δίνοντας προτεραιότητα πάνω απ όλα σε νέους ανθρώπους να δώσουν την ορμή και την διάθεση τους σε περαιτέρω δράσεις. Για πάνω από μια δεκαετία ο απερχόμενος πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας...
Stavroula30. May 2021

Σε κλίμα σύμπνοιας η αλλαγή σελίδας, σήμερα μετά και την εκλογική διαδικασία, για το Ναυτικό Όμιλο Σητείας.

Ένα από τα πιο δραστήρια αθλητικά κύτταρα της πόλης μας πάει ένα βήμα παραπέρα ανοίγοντας το προφίλ του ακόμα πιο πολύ προς την κοινωνία της Σητείας και δίνοντας προτεραιότητα πάνω απ όλα σε νέους ανθρώπους να δώσουν την ορμή και την διάθεση τους σε περαιτέρω δράσεις.

Για πάνω από μια δεκαετία ο απερχόμενος πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας κ Κυριάκος Παπαϊωάννου αποδείχτηκε ένας άξιος καπετάνιος στο τιμόνι του και δηλώνει πρόθυμος να συνεχίσει να συνδράμει σε ότι του ζητηθεί ενώ ο πρώτος σε ψήφους και αυριανός πρόεδρος κ Νάσος Ζαγκότης δηλώνει συνεχιστής του σημαντικού προηγούμενου έργου και βάζει νέους υψηλότερους στόχους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456