Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΗ Σητεία καμαρώνει για τους εθελοντές της και ντρέπεται για τους ασυνείδητους πολίτες της

Γεγονός είναι ότι η πόλη αυτή έχει να καμαρώνει για τους εθελοντές της όμως έχει να ντρέπεται και για τους ασυνείδητους πολίτες της. Πολλές φορές έχουμε δει το έργο που αφήνουν πίσω τους οι εθελοντικές ομάδες, που απλόχερα προφέρουν τα μέγιστα σε αυτόν τον τόπο, να έρχονται οι συνήθεις ύποπτοι  να το ακυρώνουν. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτό που Δημοτικού Σταδίου Σητείας. Με αφορμή την εθελοντική δράση της Κυριακής έγιναν απογοητευτικές διαπιστώσεις από τους...
Stavroula31. May 2021

Γεγονός είναι ότι η πόλη αυτή έχει να καμαρώνει για τους εθελοντές της όμως έχει να ντρέπεται και για τους ασυνείδητους πολίτες της.

Πολλές φορές έχουμε δει το έργο που αφήνουν πίσω τους οι εθελοντικές ομάδες, που απλόχερα προφέρουν τα μέγιστα σε αυτόν τον τόπο, να έρχονται οι συνήθεις ύποπτοι  να το ακυρώνουν.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτό που Δημοτικού Σταδίου Σητείας.

Με αφορμή την εθελοντική δράση της Κυριακής έγιναν απογοητευτικές διαπιστώσεις από τους ανθρώπους του γηπέδου και από υπευθύνους του Δήμου για έναν χώρο τον οποίο χρησιμοποιούν για να αθλούνται περισσότερα από 170 παιδιά καθημερινά.

Ο τρόπος που παρεμβαίνουν κάποιοι πολίτες αρνητικά στο χώρο είναι εντυπωσιακός.

Χρησιμοποιούν ακόμα και τροχούς προκειμένου να ανοίξουν την τρύπα που τους βολεύει σε οποιοδήποτε σημείο της περίφραξης του Σταδίου και να εισβάλουν κακοποιώντας το χώρο.

Η σκέψη ότι αυτός ο χώρος μπορεί αύριο να φιλοξενήσει  και το δικό τους παιδί δεν περνάει καν από το μυαλό τους.

Και είναι κρίμα.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456