Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣυντονισμένη θα είναι η αντίδραση του Δήμου Σητείας μετά τις εξαγγελίες για τον ΒΟΑΚ

Μετά την δυσαρέσκεια που έχουν προκαλέσει οι εξαγγελίες για τον ΒΟΑΚ συντονισμένη θα είναι η αντίδραση του Δήμου Σητείας σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου κ Γιώργου Ζερβάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ. “Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΒΟΑΚ. Τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν θα είναι καταρχήν αίτημα στην Περιφέρεια για την χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση και οριστικοποίηση των μελετών ώστε να υπάρχει ένας φάκελος πλήρης και έτοιμος για δημοπράτηση. Όταν υπάρχει ένας πλήρης...
Stavroula31. May 2021

Μετά την δυσαρέσκεια που έχουν προκαλέσει οι εξαγγελίες για τον ΒΟΑΚ συντονισμένη θα είναι η αντίδραση του Δήμου Σητείας σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου κ Γιώργου Ζερβάκη στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ.

“Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΒΟΑΚ. Τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν θα είναι καταρχήν αίτημα στην Περιφέρεια για την χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση και οριστικοποίηση των μελετών ώστε να υπάρχει ένας φάκελος πλήρης και έτοιμος για δημοπράτηση. Όταν υπάρχει ένας πλήρης μελετητικά φάκελος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην χρηματοδοτηθεί το έργο. Στην συνέχεια συντεταγμένα θα ζητήσουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και χρηματοδότησης του έργου. Στο συγκεκριμένο Δημοτικό Συμβούλιο θα κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, οι Βουλευτές, ο Υπουργός, ο Περιφερειάρχης, η ΠΕΔ, ο ΟΑΚ,  ούτος ώστε η απόφαση που θα παρθεί να είναι συγκροτημένη, να έχει συγκεκραμένα βήματα, συγκεκραμένα χρονοδιαγράμματα και συγκεκριμένο τρόπο υλοποίησης. Δεν είμαστε καχύποπτοι, πρέπει να είμαστε όμως υποψιασμένοι”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456