Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟ Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου και η σημαντική ευκαιρία για τη Σητεία

Στη σημερινή καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης, θέλοντας να εκφράσει την ικανοποίηση του,  ενημέρωσε τους συμμετέχοντες  για την σημαντική ευκαιρία που δίνετε στη Σητεία με την ανάληψη της διοργάνωσης του 7ου Διεθνή Διαγωνισμού Ελαιολάδου ATHENA IOOC. “Μετά από συντονισμένες προσπάθειες εδώ και πάρα πολύ καιρό, της Νατάσσας Πλακάκη εκ μέρους του Επιμελητηρίου Λασιθίου του Νίκου Διαλυνά διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣ και του Νίκου Μακρυνάκη εκ μέρους του Δήμου Σητείας αλλά...
Stavroula7. June 2021

Στη σημερινή καθιερωμένη τηλεδιάσκεψη στον Δήμο Σητείας ο Δήμαρχος κ Γιώργος Ζερβάκης, θέλοντας να εκφράσει την ικανοποίηση του,  ενημέρωσε τους συμμετέχοντες  για την σημαντική ευκαιρία που δίνετε στη Σητεία με την ανάληψη της διοργάνωσης του 7ου Διεθνή Διαγωνισμού Ελαιολάδου ATHENA IOOC.

“Μετά από συντονισμένες προσπάθειες εδώ και πάρα πολύ καιρό, της Νατάσσας Πλακάκη εκ μέρους του Επιμελητηρίου Λασιθίου του Νίκου Διαλυνά διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣ και του Νίκου Μακρυνάκη εκ μέρους του Δήμου Σητείας αλλά και πολλών άλλων αφανών ηρώων,  ο Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου ATHENA IOOC ήρθε στη Σητεία. Η διοργάνωση θα δώσει μια προσδόκιμη ωφέλεια πολύ σημαντική στην περιοχή η οποία έχει να κάνει με το εξαιρετικό προϊόν της περιοχής μας, το ελαιόλαδο” υπογράμμισε στην αναφορά του ο κ Ζερβάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456