Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτον απομακρυσμένο Γούδουρα η πολιτεία είναι απούσα όμως η αλληλεγγύη κάποιων ανθρώπων δηλώνει παρών

Στον απομακρυσμένο Γούδουρα, εκεί «Στου διαόλου τη μάνα», όπως είχε πει και ένας πρώην πρωθυπουργός,  η πολιτεία ήταν πάντα απούσα και συνεχίζει να είναι. Η ανάγκη έχει κάνει τους κατοίκους της περιοχής να λάβουν δράση και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ευτυχώς στην προσπάθεια τους αυτή βρήκαν συμπαραστάτες. Εδώ και καιρό, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γούδουρα, σε συνεργασία και με την Τοπική Κοινότητα, γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η περιοχή να αποκτήσει...
Stavroula8. June 2021

Στον απομακρυσμένο Γούδουρα, εκεί «Στου διαόλου τη μάνα», όπως είχε πει και ένας πρώην πρωθυπουργός,  η πολιτεία ήταν πάντα απούσα και συνεχίζει να είναι. Η ανάγκη έχει κάνει τους κατοίκους της περιοχής να λάβουν δράση και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ευτυχώς στην προσπάθεια τους αυτή βρήκαν συμπαραστάτες.

Εδώ και καιρό, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γούδουρα, σε συνεργασία και με την Τοπική Κοινότητα, γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου η περιοχή να αποκτήσει ένα άτυπο, μίνι ιατρείο παροχής πρώτων βοηθειών.

Η αρχή έγινε με την σημαντική προσφορά από τον ΑΗΣ ΑΘΕΡΙΝΟΛΑΚΟΥ απαραίτητων εργαλείων και εξοπλισμού. Η εταιρεία EUROCHEM ήρθε και αυτή να συνδράμει με πλήρες φαρμακείο, σανίδα μεταφοράς, οξυγόνο και άλλο εξοπλισμό, ενώ ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ Νίκος Μακρυνάκης γνωρίζοντας τις ανάγκες της περιοχής από πρώτο χέρι, πρόσφερε έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

Όλα αυτά θα έρθουν να στεγαστούν σε ένα  ISOBOX κλωβό, προσφορά της ΣΑΡΙΚΛΑΚΗΣ ΑΕ, ο οποίος θα στηθεί  σε κεντρικό σημείο της κοινότητας προκειμένου να υπάρχει άμεση πρόσβαση. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γούδουρα μερίμνησε και για την εκπαίδευση των κατοίκων, στην παροχή πρώτων βοηθειών, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 30 κάτοικοι της απομακρυσμένης αυτής Τ.Κ.  πιστοποιημένοι και εκπαιδευμένοι να μπορούν να προφέρουν αποτελεσματικά στον συνάνθρωπο τους.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456