Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΜε την στήριξη της Σητειακής κοινωνίας παραδίδεται σε 15 ημέρες η ανακαινισμένη παιδιατρική κλινική του Ν.Σ.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την στήριξη της Σητειακής κοινωνίας, παραδίδεται σε 15 ημέρες η ανακαινισμένη παιδιατρική κλινική του Ν.Σ. Πυρετώδεις είναι οι εργασίες οι οποίες γινονται στο χώρο ενώ αυτός βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία φιλοξενώντας την παιδιατρική, χειρουργική, παθολογική και γυναικολογική κλινική. Η άψογη συνεργασία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας με την Διοίκηση φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα πάντα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. “Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας...
Stavroula9. June 2021

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και με την στήριξη της Σητειακής κοινωνίας, παραδίδεται σε 15 ημέρες η ανακαινισμένη παιδιατρική κλινική του Ν.Σ.

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες οι οποίες γινονται στο χώρο ενώ αυτός βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία φιλοξενώντας την παιδιατρική, χειρουργική, παθολογική και γυναικολογική κλινική.

Η άψογη συνεργασία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας με την Διοίκηση φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα πάντα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

“Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τον Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Σητείας για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης της παιδιατρικής κλινικής. Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο που είναι πάντα στο πλευρό μας αλλά κυρίως τους Σητειακούς πολίτες με την βοήθεια των οποίων ο Σύλλογος υλοποιεί σημαντικές παρεμβάσεις στο Νοσοκομείο. Πιστεύουμε σε 15 ημέρες να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για να παραδοθεί η πτέρυγα στις υπηρεσίες της Σητειακής Κοινωνίας” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η Διοικήτρια Νοσοκομείου Σητείας κ Μαρία Δαρατσιανού.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ Μανώλης Παπανικολάου μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη του Συλλόγου από τους απλούς πολίτες. “Η στήριξη του κόσμου είναι συνεχής και ελπίζουμε να τους έχουμε πάντα στο πλευρό μας έτσι ώστε να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες σε 15 ημέρες”.

.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456