Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΜανώλης Πατελάκης: “Θα συνεχίσω να προσφέρω στο Σύλλογο και το χωριό μας”

Το 2003 ξεκινήσαμε στη Σίτανο τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο. Ο Σύλλογος προχώρησε πάρα πολύ καλά, παρά τις κάποιες δυσκολίες. Ο Σύλλογος στο διάβα του παρουσίασε έργο αξιόλογο. Έκαμε έργα και άλλαξε την όψη του χωριού. Διατήρησε με τις διάφορες εκδηλώσεις του την παράδοση. Παρουσίασε και βοήθησε στην ανάδειξη του ιστορικού τόπου των Σκαλιών καθώς και του Γεωπάρκου μας. Παρουσίασε φιλανθρωπικό έργο. Δημιούργησε Τράπεζα Αίματος και βοήθησε πολλούς ανθρώπους. Ήταν παρών σε διάφορους αγώνες για το...
Stavroula10. June 2021
patelakis foto
Το 2003 ξεκινήσαμε στη Σίτανο τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο. Ο Σύλλογος προχώρησε πάρα πολύ καλά, παρά τις κάποιες δυσκολίες.
Ο Σύλλογος στο διάβα του παρουσίασε έργο αξιόλογο. Έκαμε έργα και άλλαξε την όψη του χωριού. Διατήρησε με τις διάφορες εκδηλώσεις του την παράδοση. Παρουσίασε και βοήθησε στην ανάδειξη του ιστορικού τόπου των Σκαλιών καθώς και του Γεωπάρκου μας. Παρουσίασε φιλανθρωπικό έργο. Δημιούργησε Τράπεζα Αίματος και βοήθησε πολλούς ανθρώπους. Ήταν παρών σε διάφορους αγώνες για το καλό της περιοχής και πολλά άλλα.
Σε αυτό το Σύλλογο είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος από το 2003 μέχρι σήμερα. Ήταν για μένα μια ευχάριστη και συναρπαστική διαδρομή.
Σήμερα προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να παραιτηθώ.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά:
1.Τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. από την αρχή μέχρι σήμερα, όλους ανεξαιρέτως, που με ανέχτηκαν και συνεργαστήκαμε. Δε θα ξεχάσω ποτέ την όρεξη, το μεράκι και εν γένει την προσφορά τους.
2 Τους εθελοντές αιμοδότες και αιμοδότριες του Συλλόγου που προσφέρουν ζωή. Είναι πάρα πολύ σπουδαία η προσφορά τους. Τους αγαπώ πολύ.
3.Τους χορηγούς του Συλλόγου που βοηθούν πολύ.
4.Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυδίου για την άψογη συνεργασία
5.Τους χωριανούς και τις χωριανές μου, όλους και όλες, που όλα αυτά τα χρόνια με ανέχτηκαν και που κυριολεκτικά έδωσαν τον εαυτό τους στο Σύλλογο και το χωριό μας. Ο Σύλλογος στηρίχτηκε και θα συνεχίσει να στηρίζεται σε όλους αυτούς.
Σαν μέλος πλέον του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιτάνου θα είμαι δίπλα στο Διοικητικό Συμβούλιο, θα διεκπεραιώνω την Αιμοδοσία και θα προσφέρω ό,τι μπορώ για το Σύλλογο και το χωριό μας.
Ευχαριστώ πολύ. Μανώλης Πατελάκης
Σίτανος 9 Ιουνίου 2021

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456