Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΠλούσια η ατζέντα που ανοίγει το νέο Δ.Σ. του ΝΟΣ με προτεραιότητα στο κολυμβητήριο

Με πλούσια ατζέντα ξεκίνησε τις επαφές του με τους φορείς του τόπου το νέο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σητείας. Η πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση ήταν αυτή με τον Δήμαρχο Σητείας στην οποία τέθηκαν θέματα νέα αλλά και θέματα που χρονίζουν και απασχολούν την τοπική κοινωνία. Η μεταφορά των εγκαταστάσεων του ΝΟΣ, η αξιοποίηση του κολυμβητηρίου, ο προγραμματισμός μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και πολλά αλλά μπήκαν στο τραπέζι της συζήτησης με την πρόθεση όλων να ευοδωθούν με τον...
Stavroula11. June 2021

Με πλούσια ατζέντα ξεκίνησε τις επαφές του με τους φορείς του τόπου το νέο Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σητείας. Η πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση ήταν αυτή με τον Δήμαρχο Σητείας στην οποία τέθηκαν θέματα νέα αλλά και θέματα που χρονίζουν και απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Η μεταφορά των εγκαταστάσεων του ΝΟΣ, η αξιοποίηση του κολυμβητηρίου, ο προγραμματισμός μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και πολλά αλλά μπήκαν στο τραπέζι της συζήτησης με την πρόθεση όλων να ευοδωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όπως μας ενημέρωσε ο νέος Πρόεδρος κ Νάσος Ζαγκότης “Πλούσιος είναι ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός που έχει εξασφαλίσει ο ΝΟΣ από τα προηγούμενα Δ.Σ. ο οποίος αφού καταμετρηθεί και συντηρηθεί θα χρησιμοποιηθεί για την δράση των τμημάτων. Επίσης ένα σημαντικό “εργαλείο” για τις δραστηριότητες του συλλόγου, το οποίο εξασφάλισε το απερχόμενο Δ.Σ. είναι το εγκεκριμένο πόσο των 50.000 euro από προγραμμα LEADER”.

Ιδιαίτερα χρήσιμη ήταν και η συνάντηση που είχε ο ΝΟΣ πριν από την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ Γιάννη Πλακιωτάκη ο οποίος δεσμεύτηκε και εξέφρασε την πρόθεση του να βοηθήσει σε ότι του ζητηθεί.

Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Ζαγκότης τόνισε με νόημα ότι “Οι ελπίδες μας έρχονται από τη θάλασσα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τον ΒΟΑΚ. Παραδοσιακά από εδώ ξεκινούσαν οι θαλάσσιοι δρόμοι που συνέδεαν τον Μινωικό Πολιτισμό με την ανατολή οπότε θα συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση των αιώνων και θα προσπαθήσουμε να αναπτυχθούμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουμε τους αγώνες διεκδίκησης για τον ΒΟΑΚ. Θα πρέπει όλη η Σητειακή κοινωνία συντεταμένα να παλέψει προκειμένου να φτιαχτεί ένας δρόμος αξιοπρεπής, μετά από 50 χρόνια, που να μας ενώνει με την υπόλοιπη Κρήτη και όχι να μας χωρίζει”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456