Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΜέχρι 7 Ιουλίου οι κτηματολογικές διορθώσεις. Πρόβλημα για τις ενεργοποιήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ τα αδήλωτα δικαιώματα

Από τις 24 Μαρτίου έχει ξεκινήσει η διαδικασία διόρθωσης των κτηματολογικών δηλώσεων και θα διαρκέσει έως τις 7 Ιουλίου με ένα μεγάλο ποσοστό δικαιωμάτων να έχει μείνει αδήλωτο. Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η νομική σύμβουλος του κτηματολογικού γραφείου Σητείας κ Μαρία Τριχάκη ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι  “Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορούν οι πολίτες, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση και με την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια από εμάς να διορθώσουν τυχόν λάθη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους...
Stavroula11. June 2021

Από τις 24 Μαρτίου έχει ξεκινήσει η διαδικασία διόρθωσης των κτηματολογικών δηλώσεων και θα διαρκέσει έως τις 7 Ιουλίου με ένα μεγάλο ποσοστό δικαιωμάτων να έχει μείνει αδήλωτο.

Μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η νομική σύμβουλος του κτηματολογικού γραφείου Σητείας κ Μαρία Τριχάκη ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι  “Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορούν οι πολίτες, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση και με την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια από εμάς να διορθώσουν τυχόν λάθη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους αφού στην πλειοψηφία τους τα ζητήματα που προκύπτουν μπορούν να λυθούν. Θα πρέπει η διαδικασία να γίνει μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα γιατί θα ακολουθήσουν οι επίσημες αναρτήσεις και μετά δεν θα είναι τόσο απλή η τακτοποίηση τους. Θα πρέπει οι πολίτες να σπεύσουν να δηλώσουν τα αδήλωτα δικαιώματα αφού στο μέλλον θα υπάρξουν αξεπέραστα εμπόδια για αγοραπωλησίες ή μεταβιβάσεις, προβλήματα ακόμα και με την δήλωση του ΟΠΕΚΕΠΕ αφού θα ζητείται πλέον και η δήλωση κτηματολογίου η οποία θα αναφέρει τις αγροτικές ιδιοκτησίες”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της κας Τριχάκη τα μεγαλύτερα προβλήματα έχουν προκύψει με τον δασικό χαρακτηρισμό κάποιον ιδιοκτησιών ενώ ελάχιστες είναι οι συγκρούσεις δικαιοτάτων με άλλο δικαιούχο.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456