Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΝέες προοπτικές ανοίγουν στο αεροδρόμιο της Σητείας οι πτήσεις γενικής αεροπορίας

Οι πρώτες πτήσεις γενικής αεροπορίας προσέγγισαν το αεροδρόμιο της Σητείας αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί τη Σητεία αλλά ολόκληρη την Κρήτη. Οι πτήσεις γενικής αεροπορίας εξυπηρετούν την επιχειρηματική, εμπορική μετακίνηση ή ακόμα και την μετακίνηση διακοπών. Δεκάδες είναι τα αιτήματα για τέτοιου ειδους πτήσεις την φετινή χρονιά με τους επιβάτες να έχουν δραστηριότητα σε ολόκληρη την Κρήτη. Σε μια χρονιά που οι πτήσεις τσάρτερ είναι μηδενικές για το...
Stavroula13. June 2021

Οι πρώτες πτήσεις γενικής αεροπορίας προσέγγισαν το αεροδρόμιο της Σητείας αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί τη Σητεία αλλά ολόκληρη την Κρήτη.

Οι πτήσεις γενικής αεροπορίας εξυπηρετούν την επιχειρηματική, εμπορική μετακίνηση ή ακόμα και την μετακίνηση διακοπών. Δεκάδες είναι τα αιτήματα για τέτοιου ειδους πτήσεις την φετινή χρονιά με τους επιβάτες να έχουν δραστηριότητα σε ολόκληρη την Κρήτη.

Σε μια χρονιά που οι πτήσεις τσάρτερ είναι μηδενικές για το αεροδρόμιο της Σητείας οι πτήσεις γενικής αεροπορίας ήρθαν να ανοίξουν νέες προοπτικές  και να λειτουργήσουν με θετικό τρόπο για την ανάπτυξη και τη λειτουργία των υπηρεσιών του.

Ωστόσο με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, από 1η Ιουνίου, αυξήθηκαν οι πτήσεις εσωτερικού στο αεροδρόμιο της Σητείας. Οι πτήσεις από και προς Αθήνα είναι καθημερινές, εκτός Παρασκευής και συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις προς και από Άκτιο και Αλεξανδρούπολη κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Όλα τα παραπάνω με την πλήρη εφαρμογή των προβλεπόμενων για τον covid. Οι επιβάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν απαιτείται διενέργεια τεστ πριν την πτήση για αυτούς που ταξιδεύουν από Σητεία προς Αθήνα, ενώ είναι απαραίτητο για εκείνους που ταξιδεύουν από Αθήνα προς Σητεία.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456