Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΑργυρό μετάλλιο για τον Γιώργο Σφενδουράκη στον μαθηματικό διαγωνισμό Αρχιμήδης

Μέσα σε αυτό το αρνητικό για μάθηση περιβάλλον είναι πολύ ελπιδοφόρο να διαπιστώνει κανείς  ότι οι μαθητές δεν έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους. Τρανό παράδειγμα ο Γιώργος Σφενδουράκης που με την συμμετοχή του σε έναν ακόμα μαθηματικό διαγωνισμό κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Το Σάββατο 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός Αρχιμήδης και ο Γιώργος συμμετείχε με επιτυχία κάτι που αποδεικνύει την καλή δουλεια που έχει κάνει όλα αυτά τα  χρόνια. Λόγω Covid οι συνθήκες...
Stavroula12. June 2021

Μέσα σε αυτό το αρνητικό για μάθηση περιβάλλον είναι πολύ ελπιδοφόρο να διαπιστώνει κανείς  ότι οι μαθητές δεν έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους.

Τρανό παράδειγμα ο Γιώργος Σφενδουράκης που με την συμμετοχή του σε έναν ακόμα μαθηματικό διαγωνισμό κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Το Σάββατο 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός Αρχιμήδης και ο Γιώργος συμμετείχε με επιτυχία κάτι που αποδεικνύει την καλή δουλεια που έχει κάνει όλα αυτά τα  χρόνια.

Λόγω Covid οι συνθήκες του διαγωνισμού, και όσων αφορά τις διαδικασίες αλλά και όσων αφορά τον βαθμό δυσκολίας των θεμάτων ήταν ιδιαίτερες.

Οι έξι πρώτοι μαθητές θα είναι αυτοί που θα αποτελέσουν την ομάδα που θα λάβει μέρος στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα η οποία θα διεξαχθεί τη φτηνή χρονιά διαδικτυακά 14 με 24 Ιουλίου με έδρα τη Αγία Πετρούπολη.

Οι επόμενοι επτά θα αποτελέσουν την αναπληρωματική ομάδα η οποία θα λάβει μέρος άτυπα στη ΔΜΟ παράλληλα με την πρώτη ομάδα.

Μετά την άθροιση των βαθμών του Αρχιμήδη και της ΔΜΟ θα προκύψει η εξάδα που θα λάβει μέρος στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα 2021.

Τα ΣΗΤΕΙΑΚΑ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Γιώργο ο οποίος συνεχίζει την πολύ καλή προσπάθεια του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Υπερήφανη η Σητεία, υπερήφανοι οι γονείς και οι φίλοι του για αυτόν.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456