Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΣτο επίκεντρο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων τα χωριά της επαρχίας Σητείας

Εν όψη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και κάτω από τις ιδιαίτερες και απροσδιόριστες συνθήκες που έχει διαμορφώσει ο covid, ο Δήμος Σητείας, υπό την αιγίδα του ΔΟΚΑΣ και με την καθοδήγηση της κας Μαρίας Γιαννάκη ως εντεταμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου, προγραμματίζει τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα χωριά ολόκληρης της επαρχίας Σητείας. Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ έδωσε το στίγμα “Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε προτεραιότητα στα χωριά της...
Stavroula14. June 2021

Εν όψη των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και κάτω από τις ιδιαίτερες και απροσδιόριστες συνθήκες που έχει διαμορφώσει ο covid, ο Δήμος Σητείας, υπό την αιγίδα του ΔΟΚΑΣ και με την καθοδήγηση της κας Μαρίας Γιαννάκη ως εντεταμένη σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου, προγραμματίζει τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα χωριά ολόκληρης της επαρχίας Σητείας.

Ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ έδωσε το στίγμα “Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε προτεραιότητα στα χωριά της επαρχίας πραγματοποιώντας εκεί εκδηλώσεις έτσι ώστε ο κόσμος να τα επισκεφθεί, να τα μάθει και με τον τρόπο αυτό να τα στηρίξει.”

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456