Sitiaka is loading for You ...

 

ΠεριβάλονΕργαλείο ανάπτυξης για την περιοχή το Γεωπάρκο Σητείας

Την ικανοποίηση του εξέφρασε με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου για την τελευταία  εξέλιξη που αφορά την οικονομική υποστήριξη των πέντε αναγνωρισμένων Ελληνικών Παγκόσμιων Γεωπάρκων UNESCO, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτό της Σητείας, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος. “Είναι μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη και για το Γεωπάρκο Σητείας η οποία μπορεί να του δώσει περαιτέρω ώθηση. Είμαστε σε μια φάση όπου το Γεωπάρκο Σητείας έχει την τιμητική του....
Stavroula14. June 2021

Την ικανοποίηση του εξέφρασε με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ κ Κωστής Λυμπερίου για την τελευταία  εξέλιξη που αφορά την οικονομική υποστήριξη των πέντε αναγνωρισμένων Ελληνικών Παγκόσμιων Γεωπάρκων UNESCO, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτό της Σητείας, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

“Είναι μια πάρα πολύ καλή εξέλιξη και για το Γεωπάρκο Σητείας η οποία μπορεί να του δώσει περαιτέρω ώθηση. Είμαστε σε μια φάση όπου το Γεωπάρκο Σητείας έχει την τιμητική του. Πλέον εκτός από την στήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας τώρα έχει και την στήριξη του Υπουργείου. Το Γεωπάρκο της Σητείας αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης για την περιοχή. Οι τοπικές επιχειρήσεις το έχουν αγκαλιάσει, και θα πρέπει να το προστατεύσουμε αφού μέσω αυτού η περιοχή θα καταφέρει να έχει την ανάπτυξη που θέλει” υπογράμμισε ο κ Λυμπερίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456