Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΞεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Σητείας

Με μεγάλο ενθουσιασμό από παιδιά και γυμναστές ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Σητείας. Η πληρότητα των τμημάτων αυτήν την περίοδο ξεπερνάει το 90% με το ενδιαφέρον να αναμένεται να κορυφωθεί μετά και το κλείσιμο των σχολείων όπου θα υπάρξει η δυνατότητα λειτουργίας περισσότερων τμημάτων. Tα ΣΗΤΕΙΑΚΑ συνάντησαν στην παραλία της Σητείας, όπου γίνονται οι προπονήσεις των παιδιών, τους γυμναστές, Νάνσυ Καραίνδρου, Κατερίνα Γιατζάκη και Βαγγέλη Γρίβα οι οποίοι έχουν αναλάβει τα τμήματα....
Stavroula15. June 2021

Με μεγάλο ενθουσιασμό από παιδιά και γυμναστές ξεκίνησαν τα μαθήματα κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Σητείας. Η πληρότητα των τμημάτων αυτήν την περίοδο ξεπερνάει το 90% με το ενδιαφέρον να αναμένεται να κορυφωθεί μετά και το κλείσιμο των σχολείων όπου θα υπάρξει η δυνατότητα λειτουργίας περισσότερων τμημάτων.

Tα ΣΗΤΕΙΑΚΑ συνάντησαν στην παραλία της Σητείας, όπου γίνονται οι προπονήσεις των παιδιών, τους γυμναστές, Νάνσυ Καραίνδρου, Κατερίνα Γιατζάκη και Βαγγέλη Γρίβα οι οποίοι έχουν αναλάβει τα τμήματα.

Tην έναρξη των τμημάτων κολύμβησης θα ακολουθήσουν και τα τμήματα ιστιοπλοΐας και sup.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456