Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤα SuperMarkets Χαλκιαδάκης στηρίζουν τις Δομές Υγείας της Κρήτης

  Παράδοση εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Σητείας   Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι παραδόσεις ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού από την μεγάλη δωρεά της κρητικής εταιρείας, συνολικής αξίας 50.000 ευρώ   Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη δράση δωρεάς ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού στις Δομές Υγείας της Κρήτης από την Χαλκιαδάκης Α.Ε., μια δωρεά συνολικού ύψους50.000 ευρώ.   Συγκεκριμένα, έχουν ήδη παραδοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας μια αναπνευστική συσκευή C-PAP, ένα holterρυθμού και ένας...
Stavroula17. June 2021

 

Παράδοση εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Σητείας

 

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι παραδόσεις ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού από την μεγάλη δωρεά της κρητικής εταιρείας, συνολικής αξίας 50.000 ευρώ

 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη δράση δωρεάς ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού στις Δομές Υγείας της Κρήτης από την Χαλκιαδάκης Α.Ε., μια δωρεά συνολικού ύψους50.000 ευρώ.

 

Συγκεκριμένα, έχουν ήδη παραδοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σητείας μια αναπνευστική συσκευή C-PAP, ένα holterρυθμού και ένας φορητός υπερηχοτομογράφος παλάμης VSCAN Extend, ενώ ως τις αρχές Ιουλίου αναμένεται να φτάσει και ένας 12κάναλος ηλεκτροκαρδιογράφος για να καλύψει τις ανάγκες της δομής. Η συνολική αξία του ιατρικού εξοπλισμού ανέρχεται στα12.500 ευρώ και θα βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου να ανταποκριθεί καλύτερα στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Τον εξοπλισμό παρέδωσε εκ μέρους της Χαλκιαδάκης Α.Ε. ο υπεύθυνος marketingτης Χαλκιαδάκης Α.Ε. κ. Μιχάλης Τζαγκαράκης και ο διευθυντής του καταστήματος της Σητείας κ. Βασίλης Βάκκας, ενώ τον παρέλαβε για το Νοσοκομείο Σητείας η διοικήτρια του κα Δαρατσιανού Μαρία.

Σε δηλώσεις του ο κύριος Τζαγκαράκης ανέφερε: « Είμαστε δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλει το σύνολο των ανθρώπων του Εθνικού Συστήματος Υγείας, αυτή την κρίσιμη στιγμή, σε όλες τις δομές της Κρήτης. Δίπλα στους συμπολίτες μας στη Σητεία και στις γύρω περιοχές, με αίσθημα ευθύνης, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Σητείας. Αυτή η προσφορά, που έρχεται σε συνέχεια της περυσινής μας δωρεάς μέσων ατομικής προστασίας για τη θωράκιση των εργαζομένων στις δημόσιες υγειονομικές μονάδες της Κρήτης, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, είναι ο δικός μας τρόπος για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους αυτούς που δίνουν τη μεγάλη μάχη στα νοσοκομεία και τοπικές δομές υγείας της Κρήτης. Είμαστε δίπλα σας, σας ευχαριστούμε.».

 

Η κυρία Δαρατσιανού ανέφερε:

 

«Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας θέλει να εκφράσει δημόσια τις θερμές της ευχαριστίες στην εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. για την πολύτιμη συνεισφορά της στην προσπάθεια που καταβάλλει όλο το προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος στη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία.

Θεωρούμε ότι αυτές οι πράξεις πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, αξίες που καταξιώνουν την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη.

 

Η καθημερινή μας προσπάθεια να κρατήσουμε όρθιο το ΕΣΥ και συγκεκριμένα να κρατήσουμε υγιή τον πληθυσμό ευθύνης της ΑΟΜ Σητείας  γίνεται πιο εύκολη, όταν έμπρακτα στέκεστε αρωγοί στην προσπάθεια μας, δίνοντας μας τα μέσα για να το πετύχουμε.

Τις πιο θερμές μας ευχαριστίες από όλους εμάς.»

 

Η δράση, η οποία εντάσσεται στο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Χαλκιαδάκης Α.Ε. και υλοποιείται με τη συνεργασία της 7ηςΥγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, έχει ως στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλεται από το υγειονομικό προσωπικό στις Δομές του τόπου μας και να καλύψει βασικές ανάγκες, όπου αυτές εντοπίζονται. Μέχρι σήμερα έχει παραδοθεί εξοπλισμός στο Κέντρο Υγείας Χανίων, στην Τοπική Ομάδα Υγείας Χανίων, στο Κέντρο Υγείας Ρεθύμνου, καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Σητείας και ειδικότερα, μια συσκευή φυγοκέντρησης αίματος 28 θέσεων, ένας αυτόματος απινιδωτής, ένας 12κάναλος ηλεκτροκαρδιογράφος, μια αναπνευστική συσκευή C-PAP, ένα holterρυθμού, ένας φορητός υπερηχοτομογράφοςπαλάμης VSCAN Extendκαι δυο φωτοτυπικά μηχανήματα, με τις αντίστοιχες βάσεις τους.

 

Οι δωρεές συνεχίζονται το επόμενο διάστημα και σε άλλες Δομές Υγείας, ως ελάχιστο δείγμα προσφοράς από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, αλλά και ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς όλες και όλους αυτούς που βρίσκονται εδώ και μήνες στην πρώτη μάχη με τον κορωνοϊό.

 

 

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις δράσεις των supermarkets Χαλκιαδάκης, ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/nea

.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456