Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΤο 4ο Δημοτικό Σχολείο μαθαίνει για το Γεωπάρκο Σητείας

Μια εξαιρετική ευκαιρία είχαν σήμερα οι μαθητές της 4ης και 5ης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους,  να γνωρίσουν το Γεωπάρκο της περιοχής και να πάρουν απαντήσεις σε πολλές από τις απορίες που έχουν για αυτό. Πρωταγωνιστής στη ξενάγηση τους στο Κέντρο Πληροφόρησης του Γεωπάρκου Σητείας ήταν φυσικά το Δεινοθήριο. Ο κ Βαγγέλης Περάκης, ως Συντονιστής του Γεωπάρκου Σητείας, ενημέρωσε  τα παιδιά και τα προέτρεψε να μπουν στην ιστοσελίδα του...
Stavroula17. June 2021

Μια εξαιρετική ευκαιρία είχαν σήμερα οι μαθητές της 4ης και 5ης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους,  να γνωρίσουν το Γεωπάρκο της περιοχής και να πάρουν απαντήσεις σε πολλές από τις απορίες που έχουν για αυτό.

Πρωταγωνιστής στη ξενάγηση τους στο Κέντρο Πληροφόρησης του Γεωπάρκου Σητείας ήταν φυσικά το Δεινοθήριο.

Ο κ Βαγγέλης Περάκης, ως Συντονιστής του Γεωπάρκου Σητείας, ενημέρωσε  τα παιδιά και τα προέτρεψε να μπουν στην ιστοσελίδα του Γεωπάρκου όπου θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλά και ενδιαφέροντα, όμως το πιο σημαντικό από όλα, όπως τόνισε ο κ Περάκης είναι  “τα παιδιά να βγουν έξω και να ανακαλύψουν τα ίδια το Γεωπάρκο Σητείας”.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456