Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΤα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας προστατεύουν έμπρακτα το περιβάλλον

Τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας σήμερα Παγκόσμια ημέρα για την Καταπολέμηση της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας έκαναν τα συνθήματα πράξη και βγήκαν για να δράσουν. Μετά από την μακροχρόνια αδριάνεια την οποία τους επέβαλε η πανδημία, βρήκαν ευκαιρία, μια συμβολική ημέρα σαν και αυτή, και έδωσαν το δικό τους μήνυμα με πράξη καθαρίζοντας ένα μεγάλο κομμάτι των εκβολών του ποταμού “Παντέλη” ο οποίος καταλήγει στην παραλία της Σητείας. Εκπαιδευτικοί και παιδιά με μεγάλη...
Stavroula17. June 2021

Τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας σήμερα Παγκόσμια ημέρα για την Καταπολέμηση της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας έκαναν τα συνθήματα πράξη και βγήκαν για να δράσουν.

Μετά από την μακροχρόνια αδριάνεια την οποία τους επέβαλε η πανδημία, βρήκαν ευκαιρία, μια συμβολική ημέρα σαν και αυτή, και έδωσαν το δικό τους μήνυμα με πράξη καθαρίζοντας ένα μεγάλο κομμάτι των εκβολών του ποταμού “Παντέλη” ο οποίος καταλήγει στην παραλία της Σητείας.

Εκπαιδευτικοί και παιδιά με μεγάλη ικανοποίηση συνδύασαν την εκδρομή τους με μια κίνηση προσφοράς στην πόλη τους και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456