Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΗ πανήγυρη του σπηλαιώδους ναού του Αγίου Πνεύματος στους Αρμένους Σητείας

Το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος 21 Ιουνίου 2021 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ιερούργησε, κήρυξε επίκαιρα τον θείο λόγο και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους στον πανηγυρίζοντα ιερό σπηλαιώδη ναό του Αγίου Πνεύματος στους Αρμένους Σητείας, σε ένα μαγευτικό τοπίο στην είσοδο του μοναδικού φαραγγιού των Περβολακίων. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το Άγιο Πνεύμα και τους τρόπους που ενεργεί στη ζωή των ορθοδόξων πιστών και των Αγίων της...
Stavroula22. June 2021
2021_06_21_agio_pnevma_panhgyrh_1

Το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος 21 Ιουνίου 2021 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος ιερούργησε, κήρυξε επίκαιρα τον θείο λόγο και ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους στον πανηγυρίζοντα ιερό σπηλαιώδη ναό του Αγίου Πνεύματος στους Αρμένους Σητείας, σε ένα μαγευτικό τοπίο στην είσοδο του μοναδικού φαραγγιού των Περβολακίων.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μίλησε για το Άγιο Πνεύμα και τους τρόπους που ενεργεί στη ζωή των ορθοδόξων πιστών και των Αγίων της Εκκλησίας μας.

Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως, ο Εφημέριος Αρμένων, ενώ παρέστησαν πολλοί πιστοί, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος της Κοινότητος Αρμένων κ. Ιωάννης Πορταράκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τσιφετάκης κ.ἄ..

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456