Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΠροτεραιότητα όλων η διαφύλαξη του Φοινικόδασους Βάι

Αυτοψία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο φοινικόδασος του Βάι προκειμένου να ενεργοποιηθούν όλες οι παράμετροι προστασίας του και να διασφαλιστεί η αποτελεσματική  διαχείριση των αναγκών του. Στο σημείο βρέθηκαν ο προϊστάμενος της Δασικής Υπηρεσίας Λασιθίου κ Κουδουμάς Εμμανουήλ, ο Διοικητής ΠΥ Λασιθίου Νίκος Μητσογιάννης ο Υποδιοικητής της Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου Κώστας Παθιάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας Γιώργος Μάλλιος , ο Ηγούμενος στην Ιερά Μονής Τοπλού Αρχιμ. Αμβρόσιος, ο πατέρας Φιλόθεος και ο Δήμαρχος Σητείας κ...
Stavroula24. June 2021

Αυτοψία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο φοινικόδασος του Βάι προκειμένου να ενεργοποιηθούν όλες οι παράμετροι προστασίας του και να διασφαλιστεί η αποτελεσματική  διαχείριση των αναγκών του.

Στο σημείο βρέθηκαν ο προϊστάμενος της Δασικής Υπηρεσίας Λασιθίου κ Κουδουμάς Εμμανουήλ, ο Διοικητής ΠΥ Λασιθίου Νίκος Μητσογιάννης ο Υποδιοικητής της Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου Κώστας Παθιάκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας Γιώργος Μάλλιος , ο Ηγούμενος στην Ιερά Μονής Τοπλού Αρχιμ. Αμβρόσιος, ο πατέρας Φιλόθεος και ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ Γιώργο Αιλαμάκη.

Από τη φετινή χρονιά πυροσβεστικό όχημα της Ναυτικής Βάσης Κυριαμαδίου θα συνδράμει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του φοινικόδασους Βάι αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456