Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΆριστη η ποιότητα των υδάτων στις παραλίες της Σητείας. Αναρτήθηκε η πρώτη γαλάζια σημαία

Παρουσία της αντιδημάρχου περιβάλλοντος κ Ελένης Πλατανάκη και του διευθυντή της υπηρεσίας κ Ψυλινάκη Μανώλη αναρτήθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Σητείας η πρώτη γαλάζια σημαία του Δήμου. “Μέλημα μας είναι να διατηρήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε τις γαλάζιες σημαιες του Δήμου Σητείας” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Πλατανάκη ανακοινώνοντας ήδη την προετοιμασία για την γαλάζια σημαίας στην παραλία Βουρλιά του Ξερόκαμπου. “Άριστη είναι η ποιότητα των υδάτων στην παραλία της Σητείας αλλά και σε...
Stavroula24. June 2021

Παρουσία της αντιδημάρχου περιβάλλοντος κ Ελένης Πλατανάκη και του διευθυντή της υπηρεσίας κ Ψυλινάκη Μανώλη αναρτήθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Σητείας η πρώτη γαλάζια σημαία του Δήμου.

“Μέλημα μας είναι να διατηρήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε τις γαλάζιες σημαιες του Δήμου Σητείας” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η κα Πλατανάκη ανακοινώνοντας ήδη την προετοιμασία για την γαλάζια σημαίας στην παραλία Βουρλιά του Ξερόκαμπου.

“Άριστη είναι η ποιότητα των υδάτων στην παραλία της Σητείας αλλά και σε όλες τις άλλες παραλίες του Δήμου οι οποίες έχουν γαλάζια σημαία. Οι έλεγχοι που γίνονται στην διάρκεια του καλοκαιριού είναι τακτικοί και θα πρέπει σε όλα τα επίπεδα να τηρούνται οι προϋποθέσεις γιατί η ανοχή από τις αρμόδιες υπηρεσίες είναι μηδενική” τονίζει και εφηστά την προσοχή και στους λουόμενους ο κ Ψυλινάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456