Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΔιευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου: “Είμαστε υπερήφανοι για τα παιδιά μας”

Στην εκπνοή της φετινής σχολικής χρονιάς και της διαδικασίας των πανελλήνιων εξετάσεων, το ΕΠΑΛ Σητείας επιστέφθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Αθανάσιος Κατσαγκόλης. Θέλοντας να δηλώσει έμπρακτα την συμπαράσταση του στον πιο δύσκολο, παρά ποτέ αγώνα των παιδιών, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε όλα τα εξεταστικά κέντρα του Λασιθίου. “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά μας. Η φετινή διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων είχε έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας όμως τα παιδιά ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο....
Stavroula25. June 2021

Στην εκπνοή της φετινής σχολικής χρονιάς και της διαδικασίας των πανελλήνιων εξετάσεων, το ΕΠΑΛ Σητείας επιστέφθηκε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Αθανάσιος Κατσαγκόλης.

Θέλοντας να δηλώσει έμπρακτα την συμπαράσταση του στον πιο δύσκολο, παρά ποτέ αγώνα των παιδιών, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε όλα τα εξεταστικά κέντρα του Λασιθίου.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά μας. Η φετινή διαδικασία των πανελλήνιων εξετάσεων είχε έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας όμως τα παιδιά ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο. Παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας 711 συνολικά διαγωνιζόμενοι, 231 επιτηρητές , 8 εξεταστικά κέντρα συντονίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο και έφεραν εις πέρας, χωρίς προβλήματα τη διαδικασία” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ κατά την έξοδο του από το ΕΠΑΛ Σητείας ο κ Κατσαγκόλης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456