Sitiaka is loading for You ...

 

Αθλητικά30.000euro για την έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου. Προχωρούν ταχύτατα οι διαδικασίες

Στην τελευταια συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΟΚΑΣ έγινε ακόμα ένα καθοριστικό βήμα προς την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Σητείας. Μετά την ενίσχυση που παρείχε ο Δήμος Σητείας προς τον ΔΟΚΑΣ ύψους 30.000euro για την επανέναρξη λειτουργείας του κολυμβητηρίου, το Δ.Σ. του ΔΟΚΑΣ ενέκρινε την δημιουργία συγκεκριμένου κωδικού για την έναρξη των διαδικασιών. Ο κ Κωστής Λυμπερλίου πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ επιβεβαίωσε την επιτάχυνση των διαδικασιών μετά και από αυτή την εξέλιξη, εφόσον έχει δοθεί...
Stavroula25. June 2021

Στην τελευταια συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΟΚΑΣ έγινε ακόμα ένα καθοριστικό βήμα προς την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Σητείας.

Μετά την ενίσχυση που παρείχε ο Δήμος Σητείας προς τον ΔΟΚΑΣ ύψους 30.000euro για την επανέναρξη λειτουργείας του κολυμβητηρίου, το Δ.Σ. του ΔΟΚΑΣ ενέκρινε την δημιουργία συγκεκριμένου κωδικού για την έναρξη των διαδικασιών.

Ο κ Κωστής Λυμπερλίου πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ μιλώντας στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ επιβεβαίωσε την επιτάχυνση των διαδικασιών μετά και από αυτή την εξέλιξη, εφόσον έχει δοθεί και η έγκριση από τον ΑΣΕΠ για την τοποθέτηση γυμναστή.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα μεταστεγαστεί και η κοινωνική υπηρεσία από τον συγκεκριμένο χώρο, βασική προϋπόθεση για την αδειοδότηση λειτουργίας του κολυμβητηρίου.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456