Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΓια πρώτη φορά μέσω του λιμανιού της Σητείας η Κρήτη στέλνει βοήθεια στα γειτονικά νησιά

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λασιθίου κλήθηκε να ανταποκριθεί σε κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς στο νησί της Καρπάθου. Από τις Υπηρεσίες του Νομού  μεταφέρθηκαν στο γειτονικό νησί περίπου στις 4.30 το πρωί, με πλοίο της γραμμής από Σητεία, τέσσερα οχήματα υδροφόρα κι ένα επιβατικό με 16 άτομα για να συμμετέχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Είναι η πρώτη φορά που ζητήθηκε να μετακινηθεί κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας για παροχή βοήθειας εκτός Κρήτης ενώ στο παρελθόν...
Stavroula27. June 2021

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λασιθίου κλήθηκε να ανταποκριθεί σε κατάσβεση μεγάλης πυρκαγιάς στο νησί της Καρπάθου.

Από τις Υπηρεσίες του Νομού  μεταφέρθηκαν στο γειτονικό νησί περίπου στις 4.30 το πρωί, με πλοίο της γραμμής από Σητεία, τέσσερα οχήματα υδροφόρα κι ένα επιβατικό με 16 άτομα για να συμμετέχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Είναι η πρώτη φορά που ζητήθηκε να μετακινηθεί κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας για παροχή βοήθειας εκτός Κρήτης ενώ στο παρελθόν έχει συμβεί το αντίθετο σε σημαντικά περιστατικά.

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται η αναγκαιότητα και σημαντικότητα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σητείας με τα γειτονικά νησιά. Όπως δήλωσε ο Διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Λασιθίου, κ Νικόλαος Μητσιογιάννης στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ “Είναι σημαντικό οι περιοχές που είναι κοντά να αλληλοστηρίζονται στις πυρκαγιές και γενικά σε κάθε φυσική καταστροφή”

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456