Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΟ Δήμος Σητείας βραβεύτηκε με το « Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στην Καλή Διακυβέρνηση »

Ο Δήμος Σητείας βραβεύτηκε με το « Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στην Καλή Διακυβέρνηση » (ELOGE), μεταξύ 25 Δήμων από όλη την Ελλάδα, που έφτασαν στην τελική φάση της διαδικασίας αξιολόγησης και κατάφεραν να διακριθούν. Η τελετή απονομής έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/06 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης και την...
Stavroula27. June 2021
20-3-19-logo_dimossitias1

Ο Δήμος Σητείας βραβεύτηκε με το « Ευρωπαϊκό Σήμα Αριστείας στην Καλή Διακυβέρνηση » (ELOGE), μεταξύ 25 Δήμων από όλη την Ελλάδα, που έφτασαν στην τελική φάση της διαδικασίας αξιολόγησης και κατάφεραν να διακριθούν.

Η τελετή απονομής έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/06 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης και την υποστήριξη της ΚΕΔΕ.

Το ELOGE ξεκίνησε στην Ευρώπη το 2007, είναι ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε από την ΚΕΔΕ, το ΙΤΑ και το Συμβούλιο της Ευρώπης και αποτελείται από 12 αρχές, με στόχο την εναρμόνιση και τη βελτίωση της τοπικής διακυβέρνησης στις 47 χώρες – μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, ανάμεσα τους και η Ελλάδα.
Ειδικότερα, το ELOGE αποδίδεται στους Δήμους που επιτυγχάνουν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις υπηρεσίες τους προς τους πολίτες, ύστερα από μια διαδικασία αξιολόγησης σε επίπεδο Δημάρχου, εργαζομένων στο Δήμο, αλλά και των πολιτών, βάσει ερωτηματολογίων που οι εμπλεκόμενοι (πολίτες, συνεργάτες και εργαζόμενοι στους Δήμους) μπορούσαν να συμπληρώνουν μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που δημιούργησε το ΙΤΑ.

Στην τελετή απονομής συμμετείχε διαδικτυακά ο Δήμαρχος Σητείας ο οποίος είπε ότι η βράβευση αυτή είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλει η
Δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του Δήμου, με στόχο την αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456