Sitiaka is loading for You ...

 

ΕθελοντισμόςΜεγάλη η συμμετοχή στην 3η αιμοδοσία του Νοσοκομείου Σητείας

Μεγάλη η συμμετοχή στην σημερινή 3η κατά σειρά αιμοδοσία του Νοσοκομείου Σητείας αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης των Σητειακών κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Την ικανοποίηση της εξέφρασε η Διοικητήρια του Νοσοκομείου Σητείας κ Μαρία Δαρατσιανού με πρωτοβουλία της οποίας έχουν προγραμματιστεί αυτές οι αιμοδοσίες. Θερμές ήταν οι ευχαριστίες που απηύθυνε μέσα από τις δηλώσεις της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ στους πρόθυμους πάντα αιμοδότες, την κινητή μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου και το προσωπικό της,...
Stavroula30. June 2021

Μεγάλη η συμμετοχή στην σημερινή 3η κατά σειρά αιμοδοσία του Νοσοκομείου Σητείας αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης των Σητειακών κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Την ικανοποίηση της εξέφρασε η Διοικητήρια του Νοσοκομείου Σητείας κ Μαρία Δαρατσιανού με πρωτοβουλία της οποίας έχουν προγραμματιστεί αυτές οι αιμοδοσίες.

Θερμές ήταν οι ευχαριστίες που απηύθυνε μέσα από τις δηλώσεις της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ στους πρόθυμους πάντα αιμοδότες, την κινητή μονάδα του Βενιζελείου Νοσοκομείου και το προσωπικό της, το τυπογραφείο ΣΑΡΊΚΑ για την δωρεάν εκτύπωση των αφισών της αιμοδοσίας και το προσωπικό του Νοσοκομείου Σητείας που οργάνωσε και έφερε εις πέρας μια ακόμα πολύ επιτυχημένη αιμοδοσία.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456