Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητεία14.000 δόσεις έως σήμερα στο εμβολιαστικό κέντρο Σητείας. Σχεδιασμός για εμβολιαστικά κέντρα σε απομακρυσμένες περιοχές

“14.000 δόσεις έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα στο εμβολιαστικό κέντρο Σητείας όμως τίποτα δεν διασφαλίζει το μέλλον αν δεν εμβολιαστεί ο πληθυσμός στο σύνολο του” αυτό σημειώνει σε δήλωση της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κα Μαρία Δαρατσιανού. Τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί πότε και με ποιο τρόπο θα διευκολυνθούν οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών προκειμενου να εμβολιαστούν. Οι πρώτες σκέψεις μιλούν για επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα στις απομακρυσμένες περιοχές. Σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε η...
Stavroula30. June 2021

“14.000 δόσεις έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα στο εμβολιαστικό κέντρο Σητείας όμως τίποτα δεν διασφαλίζει το μέλλον αν δεν εμβολιαστεί ο πληθυσμός στο σύνολο του” αυτό σημειώνει σε δήλωση της στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ η διοικήτρια του Νοσοκομείου Σητείας κα Μαρία Δαρατσιανού.

Τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί πότε και με ποιο τρόπο θα διευκολυνθούν οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών προκειμενου να εμβολιαστούν.

Οι πρώτες σκέψεις μιλούν για επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα στις απομακρυσμένες περιοχές.

Σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε η Πολιτική Προστασία του δήμου στο οποίο αναφέρει:

 

Στα πλαίσια της επίσπευσης πραγματοποίησης των εμβολίων COVID-19, αλλά και της μείωσης της ταλαιπωρίας των δημοτών, σύμφωνα με το έγγραφο της 7ης ΥΠΕ, ο Δήμος Σητείας οργανώνει τέσσερα (4) εμβολιαστικά κέντρα, επιπλέον των υπαρχόντων όπως :
α. Παλαικάστρου για όλη τη ΔΕ Ιτάνου ( αγροτικό ιατρείο)
β. Ζήρου για όλη τη ΔΕ Λεύκης (αγροτικό ιατρείο)
γ. Αναληψης για όλη τη ΔΕ Ανάληψης (Κοινοτικό κατάστημα Ανάληψης) και
δ. Σφάκας για όλα τα χωριά του Β. Άξονα και Μόχλος ( κοινοτικό κατάστημα).
Έχουν δωθεί οδηγίες στους προέδρους των παραπάνω Κοινοτήτων προκειμένου να οργανωθεί κατά άριστο τρόπο η δράση.
Καλή επιτυχία.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456