Sitiaka is loading for You ...

 

OΕθελοντισμόςΗ σημαντική προσφορά των φαρμακείων της Σητείας στον Ναυτικό Όμιλο

Σε μια σημαντική κίνηση στήριξης της πολύ καλής προσπάθειας που γίνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας πέρασαν τα φαρμακεία της πόλης με την προσφορά τους για τον απαραίτητο εξοπλισμό φαρμακείου ο οποίος θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος στην δράση του ομίλου. “Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερος κόπος” όπως σημείωσε ο κ Καλδής, εκπροσωπώντας τα φαρμακεία την πόλης,  για να πειστούν οι φαρμακοποιοί της Σητείας να δώσουν απλόχερα τα απαραίτητα. Είδη τα οποία θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε έναν...
Stavroula2. July 2021

Σε μια σημαντική κίνηση στήριξης της πολύ καλής προσπάθειας που γίνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Σητείας πέρασαν τα φαρμακεία της πόλης με την προσφορά τους για τον απαραίτητο εξοπλισμό φαρμακείου ο οποίος θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος στην δράση του ομίλου.

“Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερος κόπος” όπως σημείωσε ο κ Καλδής, εκπροσωπώντας τα φαρμακεία την πόλης,  για να πειστούν οι φαρμακοποιοί της Σητείας να δώσουν απλόχερα τα απαραίτητα.

Είδη τα οποία θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε έναν όμιλο ο οποίος φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό μικρών αλλά και μεγάλων αθλητών.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Σητείας κ Νάσος Ζαγκότης αφού ευχαρίστησε τον κ Καλδή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του, ανήγγειλε την έναρξη των προπονήσεων Sup και Ιστιοπλοΐας για μικρά παιδιά και ενήλικους από την Δευτέρα 5 Ιουλίου.

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456