Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΔήμαρχος Σητείας: “Ας δούμε τον εμβολιασμό σαν μια κίνηση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο”

Μετά την συνάντηση των δημάρχων της Κρήτης με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, κατά την παραμονή του στο νησί, ένα μεγάλο μέρος της προσπάθειας εμβολιασμού ακόμα περισσότερων πολιτών πέφτει στις “πλάτες” της τοπικής αυτοδιοίκησης. “Στις 6 Ιουλίου ξεκινάει από την Κρήτη η επόμενη φάση της επιχείρησης “Ελευθερία” σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς ατόμων που είτε ζουν σε δυσπρόσιτες περιοχές και δεν έχουν τη δυνατότητα, είτε επειδή ακόμη δεν έχουν αποφασίσει να εμβολιαστούν, το επόμενο διάστημα...
Stavroula1. July 2021

Μετά την συνάντηση των δημάρχων της Κρήτης με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, κατά την παραμονή του στο νησί, ένα μεγάλο μέρος της προσπάθειας εμβολιασμού ακόμα περισσότερων πολιτών πέφτει στις “πλάτες” της τοπικής αυτοδιοίκησης.

“Στις 6 Ιουλίου ξεκινάει από την Κρήτη η επόμενη φάση της επιχείρησης “Ελευθερία” σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς ατόμων που είτε ζουν σε δυσπρόσιτες περιοχές και δεν έχουν τη δυνατότητα, είτε επειδή ακόμη δεν έχουν αποφασίσει να εμβολιαστούν, το επόμενο διάστημα θα το πράξουν σε κατ’ οίκον επισκέψεις” αυτό δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος μετά από τρίωρη συνάντηση με αυτοδιοικητικούς και λοιπούς φορείς, εξήγησε ότι η προσπάθεια για να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό συμπολιτών μας, καθίσταται σαφές ότι αποτελεί μια κοινή προσπάθεια, από την οποία δεν θα λείψει κανείς.

“Ας δούμε τον εμβολιασμό σαν μια κίνηση προσφοράς στον συνάνθρωπο μας και στο κοινωνικό σύνολο” δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας οι οποίοι είναι ακόμα διστακτικοί.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456