Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΔήμαρχος Σητείας: “Ενδείξεις για ύπαρξη της μετάλλαξης Δ στα κρούσματα της Σητείας”

Ο τρόπος της ταχύτατης διασποράς που διαπιστώθηκε στα νέα περιστατικά covid-19 στη Σητεία είναι μια ισχυρή ένδειξη για την πιθανή παρουσία της μετάλλαξης Δ στην περιοχή. Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για τα πρωτόκολλά που θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε προκειμένου να μην χαθούν  οι προσπάθειες που έχουμε κάνει εδώ και περίπου δυο χρόνια. “Το πισωγύρισμα θα είναι καταστροφικό...
Stavroula7. July 2021

Ο τρόπος της ταχύτατης διασποράς που διαπιστώθηκε στα νέα περιστατικά covid-19 στη Σητεία είναι μια ισχυρή ένδειξη για την πιθανή παρουσία της μετάλλαξης Δ στην περιοχή.

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης με δηλώσεις του στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ για τα πρωτόκολλά που θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε προκειμένου να μην χαθούν  οι προσπάθειες που έχουμε κάνει εδώ και περίπου δυο χρόνια. “Το πισωγύρισμα θα είναι καταστροφικό για όλους μας” τονίζει με έμφαση.

Εντωμεταξύ σύμφωνα με ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου:

Mετά και την έξαρση κρουσμάτων COVID-19 και μέσα στα πλαίσια ανησυχίας και έγκαιρης πρόληψης, ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι τη προσεχή (μεθαύριο) Πέμπτη 8/7/2021, θα λάβουν χώρα επανέλεγχοι rapid test στο συντριβάνι της πόλης, μπροστά από τα γραφεία του κυνηγητικού συλλόγου και από ώρα 10:00 έως 14:00.

Ευχαριστούμε θερμά την επόπτρια ΚΟΜΥ Λασιθίου Κα Καρπούζη Αθηνά που με ενέργειες αρμοδίως, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Πολιτικής Προστασίας για την πραγματοποίηση της παραπάνω έκτακτης δράσης .
Παρακαλούμε για την εθελοντική σας προσέλευση η οποία κρίνεται επιτακτική.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456