Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑνησυχητική αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 στο Δήμο Σητείας

Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 που έχουν διαπιστωθεί στο Δήμο Σητείας σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχουν περιέλθει στην αρμόδια ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου, και κατόπιν τηλεφωνικής μου επικοινωνίας, καθίσταται παρά ποτέ επιτακτική η ανάγκη τήρησης των μέτρων κατά του κοροναϊού που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: τη χρήση μάσκας, την αποφυγή του συνωστισμού και συγχρωτισμού, την τήρηση των αποστάσεων, συνεχής αερισμός των χώρων, τη χρήση αντισηπτικών σκευασμάτων και απολυμάνσεων κατόπιν οδηγιών ΕΟΔΥ. 2. Παρακαλούνται...
Stavroula6. July 2021
afxisi covid
Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων COVID-19 που έχουν διαπιστωθεί στο Δήμο Σητείας σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχουν περιέλθει στην αρμόδια ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου, και κατόπιν τηλεφωνικής μου επικοινωνίας, καθίσταται παρά ποτέ επιτακτική η ανάγκη τήρησης των μέτρων κατά του κοροναϊού που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
τη χρήση μάσκας,
την αποφυγή του συνωστισμού και συγχρωτισμού,
την τήρηση των αποστάσεων,
συνεχής αερισμός των χώρων,
τη χρήση αντισηπτικών σκευασμάτων και απολυμάνσεων κατόπιν οδηγιών ΕΟΔΥ.
2. Παρακαλούνται οι δημότες που διαγνώσκονται θετικοί στον ιό καθώς και οι στενές επαφές αυτών, να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο που αναφέρεται στο Κατ’ οίκον περιορισμό επί 14ημερο κατόπιν οδηγιών ΕΟΔΥ.
3. Άπαντες να συμμορφωθούμε και να συνταχτούμε με τις διατάξεις της εγκυκλίου της κυβέρνησης που καθορίζει επακριβώς τα νέα μέτρα περιορισμού της πανδημίας..
4. Οι ενέργειες μας θα πρέπει να βασίζονται πάνω στην ατομική ευθύνη που οφείλει ο καθένας να επιδείξει αφού σε αντίθετη περίπτωση θα θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία σε μια ιδιαίτερη χρονική περίοδο και που θα επηρεάσει δυσμενώς την έκβαση της τουριστικής επισκεψιμοτητας στη περιοχή μας και όχι μόνο.
5. Ευελπιστώ στην υπεύθυνη στάση απ’ όλους, χωρίς πανικό.
Ενδείκνυται η ανησυχία και όχι ο εφησυχασμός.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456