Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΟι υψηλές μετρήσεις στα αστικά λύματα της Σητείας επιβεβαιώνουν το πρόβλημα

Οι ιδιαίτερα επιβαρυμένες μετρήσεις τον αστικών λυμάτων της πόλης της Σητείας που έφτασαν σήμερα στα χέρια του Δημάρχου επιβεβαιώνουν την έξαρση της διασποράς εντός της πόλης. Οι μετρήσεις καταγράφουν ιδιαίτερα υψηλό ιικό φορτίο με συνεχόμενη ανοδική τάση. Εντωμεταξύ, αυξημένο ήταν σήμερα το ενδιαφέρον τον δημοτών για τη διενέργεια rapid test από την  κινητή μονάδα της ΚΟΜΗ η οποία εκτάκτως βρέθηκε και σήμερα στην Σητεία. “Αν και καθυστερημένα, ενθαρρυντικό είναι το ενδιαφέρον των πολιτών και η...
Stavroula8. July 2021

Οι ιδιαίτερα επιβαρυμένες μετρήσεις τον αστικών λυμάτων της πόλης της Σητείας που έφτασαν σήμερα στα χέρια του Δημάρχου επιβεβαιώνουν την έξαρση της διασποράς εντός της πόλης.

Οι μετρήσεις καταγράφουν ιδιαίτερα υψηλό ιικό φορτίο με συνεχόμενη ανοδική τάση.

Εντωμεταξύ, αυξημένο ήταν σήμερα το ενδιαφέρον τον δημοτών για τη διενέργεια rapid test από την  κινητή μονάδα της ΚΟΜΗ η οποία εκτάκτως βρέθηκε και σήμερα στην Σητεία.

“Αν και καθυστερημένα, ενθαρρυντικό είναι το ενδιαφέρον των πολιτών και η συμμόρφωση στα πρωτόκολλα προκειμενου να περιοριστεί το φαινόμενο. Προς τιμήν τους κάποιοι καταστηματάρχες οι οποίοι διαπίστωσαν να υπάρχει πρόβλημα εντός της επιχείρησης τους έκλεισαν οικειοθελώς τα καταστήματα τους δείχνοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο” δήλωσε σήμερα στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456