Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΑρνητικά όλα τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Σητεία

Ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Σητείας σήμερα Πέμπτη 8/7/2021. Προσήλθαν για επανέλεγχο 227 συνδημότες μας και βρέθηκαν όλα ΑΡΝΗΤΙΚΑ Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά την 7η ΥΠΕ που προγραμμμάτισε τη δράση, σε συνεργασία με την επόπτρια ιατρό της ΚΟΜΥ Λασιθίου κ Καρπούζη Αθηνά, το προσωπικό της ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο των δειγματοληπτικών τέστ (Γιάννη – Μιχαέλα – Ελγίνα...
Stavroula8. July 2021
afxisi covid
Ολοκληρώθηκε ο επανέλεγχος στους δημότες σε τεστ κοροναϊού ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου από τη ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Σητείας σήμερα Πέμπτη 8/7/2021.
Προσήλθαν για επανέλεγχο 227 συνδημότες μας και βρέθηκαν όλα
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Ο Δήμος Σητείας ευχαριστεί θερμά την 7η ΥΠΕ που προγραμμμάτισε τη δράση, σε συνεργασία με την επόπτρια ιατρό της ΚΟΜΥ Λασιθίου κ Καρπούζη Αθηνά, το προσωπικό της ΚΟΜΥ Λασιθίου που πραγματοποίησαν τον επανέλεγχο των δειγματοληπτικών τέστ (Γιάννη – Μιχαέλα – Ελγίνα – Νεκταρία), καθώς επίσης και το προσωπικό των εθελοντικών μας ομάδων ( ΕΔΕΑΚ).
Ένα ευχαριστώ στο Πρόεδρο του κυνηγετικού συλλόγου Σητείας Μανώλη Λιλιμπακη που παραχωρεί το γραφείο για την υλοποίηση της δράσης..
Πέραν του καλού αποτελέσματος συνεχίζουμε την τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Επιβάλλεται περισσότερη προσοχή καθ’ ότι τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα αναφορικά με μια εμφανιζόμενη έξαρση κρουσμάτων.
Προσοχή σε όσους ταξιδεύουν να εφαρμόσουν τη κυβερνητική διάταξη.
Όσοι διαγνώσκονται θετικοί κατόπιν δική τους πρωτοβουλία σε ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ καθώς και οι στενές επαφές αυτών . Επιτακτική ανάγκη η επίδειξη της ατομικής ευθύνης από όλους μας προς όφελος της δημόσιας υγείας.
Θα ακολουθήσει νέος επανέλεγχος για το Δήμο Σητείας, για τον οποίο θα εκδοθεί ενημερωτικό δελτίο.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456