Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτο πλευρό της Ομάδας Ρομποτικής του 1ου Γυμνασίου ο Δήμος Σητείας

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του την Ομάδα Ρομποτικής του 1ου Γυμνασίου Σητείας η οποία διέπρεψε φέτος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Την ομάδα συνόδευε η προπονήτρια τους κα Νεκταρία Αντωνακάκη η οποία με υπερηφάνεια για ακόμα μια φορά μίλησε για τους μαθητές της και για τα επιτεύγματα τους τα οποία κατάφεραν με πενιχρά μέσα αλλά με πολύ πίστη και επιμονή. Ο κ Ζερβάκης διαβεβαίωσε τα παιδιά και την εκπαιδεύτρια...
Stavroula8. July 2021

Ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζερβάκης υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του την Ομάδα Ρομποτικής του 1ου Γυμνασίου Σητείας η οποία διέπρεψε φέτος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Την ομάδα συνόδευε η προπονήτρια τους κα Νεκταρία Αντωνακάκη η οποία με υπερηφάνεια για ακόμα μια φορά μίλησε για τους μαθητές της και για τα επιτεύγματα τους τα οποία κατάφεραν με πενιχρά μέσα αλλά με πολύ πίστη και επιμονή.

Ο κ Ζερβάκης διαβεβαίωσε τα παιδιά και την εκπαιδεύτρια τους ότι θα είναι στο πλευρό τους έμπρακτα αφού έχουν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και το αξίζουν.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456