Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠαράλληλα θα προχωρήσουν οι εργασίες σε ποταμό Παντέλη και λιμνοδεξαμενή Ζου

Παράλληλα θα προχωρήσουν οι εργασίες σε ποταμό Παντέλη και λιμνοδεξαμενή Ζου δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζεβάκης μετά την σηναντηση που είχε με υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφέρειας Κρήτης οι οποίοι επιστέφθηκαν τον Δήμο Σητεία προκειμένου να ενημερώσουν το κ Ζερβάκη για την πορεία των έργων. “Η λιμνοδεξαμενή της Ζου είναι ένα έργο το οποίο είχε βαλτώσει για πολλά χρόνια και μετά από πολλές πιέσεις και επαφές το έργο θα ξεκινήσει άμεσα. Είναι...
Stavroula20. July 2021

Παράλληλα θα προχωρήσουν οι εργασίες σε ποταμό Παντέλη και λιμνοδεξαμενή Ζου δήλωσε στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο Δήμαρχος Σητείας κ Γιώργος Ζεβάκης μετά την σηναντηση που είχε με υπηρεσιακούς παράγοντες της περιφέρειας Κρήτης οι οποίοι επιστέφθηκαν τον Δήμο Σητεία προκειμένου να ενημερώσουν το κ Ζερβάκη για την πορεία των έργων.

“Η λιμνοδεξαμενή της Ζου είναι ένα έργο το οποίο είχε βαλτώσει για πολλά χρόνια και μετά από πολλές πιέσεις και επαφές το έργο θα ξεκινήσει άμεσα. Είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή και εφόσον υπάρχει η σχετική ωριμότητα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει” υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456