Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΠρόβα για τη μόνιμη πεζοδρόμηση του κέντρου της Σητείας

Πρόβα για τη μόνιμη πεζοδρόμηση του κέντρου της Σητείας είναι οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις που ισχύουν από την αρχή της εβδομάδας και θα διαρκέσουν έως τον Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή τους είναι θέμα νομιμότητας αφού μετά από μια σχετική περίοδο χάριτος, θα επιβάλλονται τα νόμιμα πρόστιμα σε κάθε παράβαση. Ένα αίτημα των καταστημάτων εστίασης, των ξενοδοχείων αλλά και του εμπορικού κόσμου εφαρμόζεται πλέον και είναι σίγουρο ότι μόνο οφέλη μπορεί να φέρει στην πόλη. “Θα πρέπει να...
Stavroula21. July 2021

Πρόβα για τη μόνιμη πεζοδρόμηση του κέντρου της Σητείας είναι οι κυκλοφορικές ρυθμίσεις που ισχύουν από την αρχή της εβδομάδας και θα διαρκέσουν έως τον Σεπτέμβριο.

Η εφαρμογή τους είναι θέμα νομιμότητας αφού μετά από μια σχετική περίοδο χάριτος, θα επιβάλλονται τα νόμιμα πρόστιμα σε κάθε παράβαση.

Ένα αίτημα των καταστημάτων εστίασης, των ξενοδοχείων αλλά και του εμπορικού κόσμου εφαρμόζεται πλέον και είναι σίγουρο ότι μόνο οφέλη μπορεί να φέρει στην πόλη.

“Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε νοοτροπία και με τον τρόπο αυτό να αλλάξουμε και την εικόνα της πόλης μας. Μπορεί στην αρχή να δυσκολευτούμε να αλλάξουμε τις συνήθειες μας όμως σταδιακά εφαρμόζοντας τις νέες προσωρινές κυκλοφορικές ρυθμίσεις θα συνηθίσουμε και στο νέο μόνιμο  σκηνικό που θα διαμορφωθεί στο κέντρο της πόλης μετά και την σχεδιαζόμενη ανάπλαση” δηλώνει στα ΣΗΤΕΙΑΚΑ ο κ Γιάννης Παπαδάκης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456