Sitiaka is loading for You ...

 

ΠολιτισμόςΕξαιρετική τιμή για την Σητεία η αποψινή παρουσία της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καζάρμα

Εξαιρετική τιμή για την Σητεία η αποψινή παρουσία της Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καζάρμα τιμώντας τα 200 χρόνια από την Eλληνική Eπανάσταση. Από το φρούριο της Καζάρμα η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας αποτελούμενη από 28 μουσικούς τιμά τα 200χρονια από την Ελληνική Επανάσταση με 26 ξεχωριστά κομμάτια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Η Μπάντα συμμετέχει σε εθνικές, τοπικές και θρησκευτικές εορτές και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, ενώ έχει εκπροσωπήσει την...
Stavroula29. July 2021

Εξαιρετική τιμή για την Σητεία η αποψινή παρουσία της Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καζάρμα τιμώντας τα 200 χρόνια από την Eλληνική Eπανάσταση.

Από το φρούριο της Καζάρμα η Μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας αποτελούμενη από 28 μουσικούς τιμά τα 200χρονια από την Ελληνική Επανάσταση με 26 ξεχωριστά κομμάτια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Η Μπάντα συμμετέχει σε εθνικές, τοπικές και θρησκευτικές εορτές και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, ενώ έχει εκπροσωπήσει την ΠΑ σε Διεθνή Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μουσικών. (Αλβανία, Βέλγιο, Γαλλία, ΗΠΑ, Ιταλία, Κορέα, Μάλτα, Ουκρανία, Ρουμανία και Ρωσία). Η ελαφρά Ορχήστρα έχει ποικίλο μουσικό πρόγραμμα και διατίθεται για την κάλυψη αναγκών διαφόρων εκδηλώσεων, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων της χώρας μας.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/news/286668/i-mpanta-tis-polemikis-aeroporias-epaixe-syrtaki-stin-kokkini-plateia-tis-moshas-vinteo

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456