Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΠαραδόθηκε η ανακαινισμένη πτέρυγα του Νοσοκομείου Σητείας

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ. Παπανικολάου αλλά και ολόκληρο το Δ.Σ., για τη ολοκλήρωση της ανακαίνισης του δεύτερου ορόφου του Νοσοκομείου μας. Νέα καλαίσθητα δάπεδα, όμορφοι ελαιοχρωματισμοί, ενεργειακά φωτιστικά σώματα οροφής Led και υπερσύγχρονα, πανέμορφα και λειτουργικά μπάνια, είναι μέρος της εξαίρετης δουλειάς που ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε...
Stavroula6. August 2021

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Λασιθίου – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Σητείας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας κ. Παπανικολάου αλλά και ολόκληρο το Δ.Σ., για τη ολοκλήρωση της ανακαίνισης του δεύτερου ορόφου του Νοσοκομείου μας.

Νέα καλαίσθητα δάπεδα, όμορφοι ελαιοχρωματισμοί, ενεργειακά φωτιστικά σώματα οροφής Led και υπερσύγχρονα, πανέμορφα και λειτουργικά μπάνια, είναι μέρος της εξαίρετης δουλειάς που ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν στην ανακαίνιση του δεύτερου ορόφου, κάτω από αντίξοες και πιεστικές καταστάσεις, προσφέροντας στο Νοσοκομείο μας το χρόνο τους και τις ικανότητες τους, για να μπορούν οι ασθενείς μας να απολαμβάνουν ξενοδοχειακές παροχές στη νοσηλείας τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε χωριστά τον καθένα από τους πολίτες της Σητείας, που προσέφεραν από τα αποθέματα της καρδιάς τους και έδωσαν τη δυνατότητα με την πολύπλευρη και πολυδιάστατη προσφορά τους, να γίνει πραγματικότητα ένα έργο αναγκαίο που θα το απολαμβάνουν τα επόμενα χρόνια.

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας απέδειξε πως η αξία της μικρής προσφοράς είναι ανεκτίμητη, όταν αθροίζεται σωστά και αξιοποιείται στο μέγιστο. Αυτό που κάνει ο  Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας είναι ανεκτίμητο και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια

Μαρία Δαρατσιανού

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456