Sitiaka is loading for You ...

 

OΠεριβάλονΖεύγος Ελλήνων εντοπίστηκε με φιάλη προπανίου εντός του φοινικόδασους Βάι

Παρά την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Λασιθίου, που απαγορεύει ρητά την κυκλοφορία οχημάτων και την παραμονή εκδρομέων σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Βάι Σητείας, κατά την αντιπυρική περίοδο από 22:00 – 05:00. Παρόλα αυτά κάποιοι επιμένουν και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο ευαίσθητες περιοχές. Χθες βράδυ στις 23:00 εντοπίστηκαν από το περίπολο πυρασφάλειας της ΕΔΕΑΚ, ζεύγος Ελλήνων τουριστών να μαγειρεύει με φιάλη προπανίου εντός του φοινικόδασους, αγνοώντας τις απαγορευτικές πινακίδες σήμανσης που υπάρχουν...
Stavroula8. August 2021
vaii foto
Παρά την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής ενότητας Λασιθίου, που απαγορεύει ρητά την κυκλοφορία οχημάτων και την παραμονή εκδρομέων σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Βάι Σητείας, κατά την αντιπυρική περίοδο από 22:00 – 05:00. Παρόλα αυτά κάποιοι επιμένουν και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο ευαίσθητες περιοχές.
Χθες βράδυ στις 23:00 εντοπίστηκαν από το περίπολο πυρασφάλειας της ΕΔΕΑΚ, ζεύγος Ελλήνων τουριστών να μαγειρεύει με φιάλη προπανίου εντός του φοινικόδασους, αγνοώντας τις απαγορευτικές πινακίδες σήμανσης που υπάρχουν στις εισόδους. Επίσης αμέσως μετά εντοπίστηκε και μια ομάδα νεαρών που κινούνταν ανάμεσα στους φοίνικές με φακούς.
Μόλις κατάλαβαν οι νεαροί ο τι έγιναν αντιληπτοί από το περίπολο της ΕΔΕΑΚ και από τον φύλακα του εστιατορίου, έκλεισαν τους φακούς και εξαφανίστηκαν ανάμεσα στους φοίνικες. Αμέσως ενημερώθηκε το Α/Τ Σητείας και λίγο πριν την άφιξη του περιπολικού στο σημείο, εντοπίστηκαν από την ΕΔΕΑΚ και τον φύλακα, οι 3 νεαροί με σβηστούς φακούς. Δικαιολόγησαν το γεγονός ο τι είναι Γερμανοί τουρίστες καιι ήρθαν με το λεωφορείο με σκοπό να διανυκτερεύσουν στην παραλία και ο τι θα έφευγαν το πρωί. Αμέσως μετά ήρθε περιπολικό του ΚΑΕ Σητείας και ανέλαβε την υπόθεση.
ΕΔΕΑΚ
Γιάννης Δασκαλάκης

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456