Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΒαπτίστηκαν Χριστιανοί στην δεύτερη τους πατρίδα

Μετά από 20 χρόνια παραμονής τους στην Σητεία και συγκεκραμένα στο μικρό χωριό του Αγίου Σπυρίδωνα μια τετραμελής οικογένεια Αλβανών βαπτίστηκαν χριστιανοί και έγιναν μέλη της εκκλησίας μας με τις ευχές ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας. Ο Νίκος η Όλγα και οι μικρές Νεφέλη και Μαρία επέλεξαν να επισφραγίσουν τον δεσμό τους, με τους ανθρώπους οι οποίοι τους στήριξαν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν μακριά από τον τόπο τους, με το βάπτισμα τους. Νονές σε...
Stavroula23. August 2021

Μετά από 20 χρόνια παραμονής τους στην Σητεία και συγκεκραμένα στο μικρό χωριό του Αγίου Σπυρίδωνα μια τετραμελής οικογένεια Αλβανών βαπτίστηκαν χριστιανοί και έγιναν μέλη της εκκλησίας μας με τις ευχές ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Ο Νίκος η Όλγα και οι μικρές Νεφέλη και Μαρία επέλεξαν να επισφραγίσουν τον δεσμό τους, με τους ανθρώπους οι οποίοι τους στήριξαν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν μακριά από τον τόπο τους, με το βάπτισμα τους.

Νονές σε αυτό το μυστήριο η κα Φαίδρα, η κα Ευανθία, η κα Εριέτα και η κα Μαρία, γυναίκες του χωριού που στήριξαν αυτήν την οικογένεια σαν δική τους και μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά σαν να ηταν δικά  τους παιδιά.

“Το μυστήριο αυτό είναι μια μεγάλη ευλογία. Μια ευλογία για ολόκληρο το χωριό. Εσείς ανοίξατε σήμερα τον δρόμο σε αυτούς τους ανθρώπους για να γνωρίσουν τον Χριστό. Άξιος ο μισθός σας” ήταν τα λόγια του Πατήρ Φιλοκτήμων που κατήχησε τους ανθρώπους αυτούς και παραβρέθηκε στο μυστήριο  μαζί με τον Πατέρα Γεώργιο εφημέριο της ενορίας.

Μετά την βάπτιση γονέων και παιδιών ακολούθησε και ο γάμος των γονέων.

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456