Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΗ Μαρία και η Γεωργία ξετρέλαναν με την μαγειρική τους τον Chef TonyKavalieros

Δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο καλωσόρισμα, ο διεθνής σεφ TonyKavalieros, στη Σητεία από ένα καθαρά Σητειακό τραπέζι μαγειρεμένο από τα χεράκια της Μαρίας και της Γεωργίας Χαμηλάκη. Οι οικοδέσποινες του εστιατορίου Da` Giorgio έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στον διάσημο σεφ τι θα πει Σητειακή φιλοξενία και Σητειακή κουζίνα, γιατί είναι αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν. Για δεύτερη φορά ο διεθνής σεφ TonyKavalieros στη Σητείας και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα...
Stavroula7. September 2021

Δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο καλωσόρισμα, ο διεθνής σεφ TonyKavalieros, στη Σητεία από ένα καθαρά Σητειακό τραπέζι μαγειρεμένο από τα χεράκια της Μαρίας και της Γεωργίας Χαμηλάκη.

Οι οικοδέσποινες του εστιατορίου Da` Giorgio έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στον διάσημο σεφ τι θα πει Σητειακή φιλοξενία και Σητειακή κουζίνα, γιατί είναι αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν.

Για δεύτερη φορά ο διεθνής σεφ TonyKavalieros στη Σητείας και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα μυστικά του γαστρονομικού τουρισμού.

Το Γεωπάρκο Σητείας έχει προετοιμάσει σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 17:30 μ.μ. στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Σητείας μια συνάντηση με τον καταξιωμένο σεφ και πρεσβευτή της ελληνικής γαστρονομίας στην Αμερική TONY KAVALIEROS, όπου θα δοθεί η ευκαιρία να συζητηθεί η προοπτική ανάπτυξης του γαστρονομικού τουρισμού στη Σητεία.

Σκοπός είναι να γίνει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για την αξία και το ρόλο των πιστοποιημένων προϊόντων και επιχειρήσεων που διαθέτουν το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας του Γεωπάρκου Σητείας.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456