Sitiaka is loading for You ...

 

Πρόσωπα5 μόνο «πρωτάκια» Πολύτεκνων Οικογενειών για τη φετινή χρονιά στην επαρχία Σητείας. Κατακόρυφη πτώση καταγράφει ο Σύλλογος

Δραματική πτώση καταγράφει στα νέα μέλη του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Επαρχίας Σητείας. Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ Ελευθέριος Συλλιγάρδος στην συνάντηση που είχε με τον αντιδήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Αιλαμάκη, σήμερα ημέρα διανομής των σχολικών τσαντών στα «πρωτάκια» των Πολύτεκνων Οικογενειών, μελών του Συλλόγου. Ο κ Αιλαμάκης, εκπροσωπώντας τον Δήμο Σητείας σε συνεργασία και με τον Σύλλογο, παρέδωσε τις σχολικές τσάντες στους πέντε νέους μαθητές και ευχήθηκε σε αυτούς και τις οικογένειες τους...
Stavroula7. September 2021

Δραματική πτώση καταγράφει στα νέα μέλη του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Επαρχίας Σητείας. Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ Ελευθέριος Συλλιγάρδος στην συνάντηση που είχε με τον αντιδήμαρχο Σητείας κ Γιώργο Αιλαμάκη, σήμερα ημέρα διανομής των σχολικών τσαντών στα «πρωτάκια» των Πολύτεκνων Οικογενειών, μελών του Συλλόγου.

Ο κ Αιλαμάκης, εκπροσωπώντας τον Δήμο Σητείας σε συνεργασία και με τον Σύλλογο, παρέδωσε τις σχολικές τσάντες στους πέντε νέους μαθητές και ευχήθηκε σε αυτούς και τις οικογένειες τους πρόοδο και υγεία.

Όπως δήλωσε ο κ Αιλαμακης επιθυμία και πρόθεση του Δήμου είναι να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και των πολύτεκνων οικογενειών για ότι χρειαστεί.

 

 

 

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456