Sitiaka is loading for You ...

 

OΣητείαΓυναίκα τραυματίστηκε μετά από πτώση αλουμινοκατασκευής μπαλκονιού

 Απεφεύχθησαν τα χειρότερα σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Σητείας όταν προστατευτικό μπαλκονιού (τζάμι και αλουμίνιο) κατέπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια νέα γυναίκα. Το σχετικό δελτίο τύπου από την Πολιτική Προστασία του Δήμου αναφέρει: Όταν λέμε ακραία καιρικά φαινόμενα δεν εννοούμε μόνο τις ισχυρές βροχοπτώσεις ή τις χιονοπτώσεις… Είναι και οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν σε μια περιοχή… Σήμερα το μεσημέρι και ώρα 15:00, αποφύγαμε τα χειρότερα όταν διαχωριστικό τζάμι σε μπαλκόνι πολυκατοικίας...
Stavroula2. February 2022
ptosi ok
 Απεφεύχθησαν τα χειρότερα σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της Σητείας όταν προστατευτικό μπαλκονιού (τζάμι και αλουμίνιο) κατέπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια νέα γυναίκα. Το σχετικό δελτίο τύπου από την Πολιτική Προστασία του Δήμου αναφέρει:
Όταν λέμε ακραία καιρικά φαινόμενα δεν εννοούμε μόνο τις ισχυρές βροχοπτώσεις ή τις χιονοπτώσεις…
Είναι και οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν σε μια περιοχή…
Σήμερα το μεσημέρι και ώρα 15:00, αποφύγαμε τα χειρότερα όταν διαχωριστικό τζάμι σε μπαλκόνι πολυκατοικίας του 1ου ορόφου στη πόλη της Σητείας κατέπεσε στο πεζοδρόμιο μαζί με το πλαίσιο του που ήταν από αλουμίνιο.
Τα θραύσματα από το τζάμι βρήκαν διερχόμενη και της προκάλεσαν αιμορραγικό τραυματισμό στο πόδι…
Μεταφέρθηκε άμεσα στο ΤΕΠ του νοσοκομείου μας και η κατάσταση της υγείας της κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.
Το αστυνομικό τμήμα Σητείας απέκλεισε το σημείο και παράλληλα προέβει στις απαιτούμενες ενέργειες.
Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.
Θέλω να τονίσω ότι το χθεσινό Ενημερωτικό δελτίο της πολιτικής προστασίας του Δήμου, αναφερόταν και στους ισχυρούς ανέμους και για αυτό έγινε και σχετική μνεία οδηγιών αυτοπροστασίας αλλά και οδηγιών για ενέργειες ώστε να μην τίθεται ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο.
Παρακαλώ θερμά οι ιδιοκτήτες να προβούν σε ελέγχους των κατοικιών τους σε ότι μπορεί να δημιουργήσει δυσάρεστες συνέπειες από ισχυρούς ανέμους.
Ευχόμαστε περαστικά στη συνδημότισσα μας.
Αϊλαμάκης Γιώργος
Αντιδήμαρχος ΠΠ

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456