Sitiaka is loading for You ...

 

OΠρόσωπαΣτολίζοντας τον επιτάφιο στους Παπαγιαννάδες

Θέλοντας να κρατήσουν αναλλοίωτα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους και κυρίως ζωντανά τα χωριά τους κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι κάτοικοι των μικρών χωριών της επαρχίας μας, μόνιμοι ή εποχικοί θέλουν και προσπαθούν να κάνουν πράγματα για τον τόπο τους. Με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, καθαρίζουν, ασπρίζουν, στολίζουν και καμαρώνουν για το χωριό τους. Η Κατερίνα, η Μαρία, η Σταυρούλα, ο Φάνης, η Νίκη κάτοικοι του...
Stavroula22. April 2022

Θέλοντας να κρατήσουν αναλλοίωτα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους και κυρίως ζωντανά τα χωριά τους κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι κάτοικοι των μικρών χωριών της επαρχίας μας, μόνιμοι ή εποχικοί θέλουν και προσπαθούν να κάνουν πράγματα για τον τόπο τους. Με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, καθαρίζουν, ασπρίζουν, στολίζουν και καμαρώνουν για το χωριό τους. Η Κατερίνα, η Μαρία, η Σταυρούλα, ο Φάνης, η Νίκη κάτοικοι του γραφικού χωριού Παπαγιαννάδων αποδεικνύουν ότι παρά τους λιγοστούς εναπομείναντες μόνιμους κατοίκους το χωριό τους στέκεται υπερήφανο και ζωντανό.

Μάζεψαν τα πιο όμορφα και ευωδιαστά λουλούδια  από τις αυλές τους και στόλισαν τον επιτάφιο του χωριού με περίσσεια φροντίδα και αγάπη.

Τους ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και να έχουν πάντα δύναμη να συνεχίζουν να στηρίζουν το χωριό τους.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456