Sitiaka is loading for You ...

 

ΠρόσωπαΤαξίδι στο Διάστημα με το Δημοτικό Σχολείο Σφάκας

Μια μοναδική εμπειρία εικονικής περιήγησης στο Διάστημα είχαν την ευκαιρία να απόλαυσαν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Σφάκας και όχι μόνο. Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφάκας και την σημαντική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Κοινότητας Σφάκας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καθώς και του Συλλόγου Διδασκόντων, παιδιά αλλά και εκπαιδευτικοί είχαν την συναρπαστική εμπειρία του ψηφιακού πλανητάριου – Planetarium On The Go –  μαθαίνοντας και ανακαλύπτοντας σε μια προσομοίωση του θόλου του...
Stavroula13. May 2022

Μια μοναδική εμπειρία εικονικής περιήγησης στο Διάστημα είχαν την ευκαιρία να απόλαυσαν τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Σφάκας και όχι μόνο.

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σφάκας και την σημαντική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Κοινότητας Σφάκας, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καθώς και του Συλλόγου Διδασκόντων, παιδιά αλλά και εκπαιδευτικοί είχαν την συναρπαστική εμπειρία του ψηφιακού πλανητάριου – Planetarium On The Go –  μαθαίνοντας και ανακαλύπτοντας σε μια προσομοίωση του θόλου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών .

 

 

Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο – Planetarium Οn Τhe Go, μοναδικό στο είδος του,  είναι μια ειδική ημιμόνιμη φορητή κατασκευή σταθερού θόλου με καρέκλες για τους θεατές η οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας μία εξαιρετική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους στηρίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες  ενισχύοντας έτσι την δραστηριότητα των περιφερειακών σχολείων, κρατώντας ψηλά το ηθικό εκπαιδευτικών και γονιών και δημιουργώντας στους μαθητές την αίσθηση ότι δεν είναι “παιδιά ενός κατώτερου Θεού”.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456