Sitiaka is loading for You ...

 

ΣητείαΟι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Παπαναστασίου. Άμεσα η εφαρμογή τους

Σε εφαρμογή μπαίνουν άμεσα οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Παπαναστασίου και πέριξ αυτής με στόχο την επίλυση του μόνιμου κυκλοφοριακού προβλήματος της συγκεκραμένης οδού, και των κάθετων σε αυτήν. Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Επιτροπής Κυκλοφοριακού του Δήμου Σητείας: -Απαγορεύεται η στάθμευση στην άνοδο της οδού Παπαναστασίου (Εθνική Τράπεζα) εκτός των σημείων ανεφοδιασμού των επιχειρήσεων που βρίσκονται επί της οδού. -Επιτρέπεται η ελεγχόμενη στάθμευση σε σημεία της καθόδου της οδού Παπαναστασίου. -Πεζοδρομείται η οδός...
Stavroula16. May 2022

Σε εφαρμογή μπαίνουν άμεσα οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Παπαναστασίου και πέριξ αυτής με στόχο την επίλυση του μόνιμου κυκλοφοριακού προβλήματος της συγκεκραμένης οδού, και των κάθετων σε αυτήν.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Επιτροπής Κυκλοφοριακού του Δήμου Σητείας:

-Απαγορεύεται η στάθμευση στην άνοδο της οδού Παπαναστασίου (Εθνική Τράπεζα) εκτός των σημείων ανεφοδιασμού των επιχειρήσεων που βρίσκονται επί της οδού.

-Επιτρέπεται η ελεγχόμενη στάθμευση σε σημεία της καθόδου της οδού Παπαναστασίου.

-Πεζοδρομείται η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου (S.M. Παζεγάκη).

-Η οδός Επισκόπου Ζαχαρία αλλάζει κατεύθυνση και γίνεται άνοδος.

-Κυκλικός κόμβος στη συμβολή των οδών Καταπότη-Παπαναστασίου-Βιτσέντζου Κορνάρου (Εθνική Τράπεζα)

Επίσης ένα άλλο σημείο παρέμβασης, το οποίο έχει επιβαρυνθεί μετά την έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου Δημαρχείου, είναι  και η οδός Δημοκρατίας (από electronet έως πρώην τράπεζα Χανίων) η οποία θα μονοδρομηθεί και θα είναι μόνο κάθοδος.

How to advertise on Sitiaka

Please get in contact with us if You want to advertise on this Website or in our printed version of Sitiaka newspaper.
By email: advertising@sitiaka.gr
By phone: 698123456